IZ TOPOLE SE VIDI VIŠI RANG: "Markovački Olimpik" u novim AdmiralBet dresovima slavio u velikom derbiju - pobeda koja vredi više od tri boda! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Titula je sada na dohvat ruke.

IZ TOPOLE SE VIDI VIŠI RANG: "Markovački Olimpik" u novim AdmiralBet dresovima slavio u velikom derbiju - pobeda koja vredi više od tri boda! (VIDEO)

Foto: OFK Napredak Markovac

Još jedan korak ka novoj, drugoj uzastopnoj tituli je načinjen i to na terenu velikog rivala.

 

Fudbaleri markovačkog OFK Napretka u okviru 20. kola Zone Podunavsko-šumadijske, gostovali su u Topoli ekipi Karađorđa, sportskom kolektivu koji je figurirao kao jedan od najozbiljnijih konkurenata za najviši plasman.

Stotinak ljubitelja fudbala na stadionu "Radoslav Šilja Tadić" nadalo se da njihovi ljubimci mogu da se revanširaju gostima iz Markovca za ubedljiv poraz u prvom delu takmičarske godine i time se približe lideru na samo tri boda zaostatka pred odlučujuće borbe u plej-ofu, ali do toga ipak nije došlo.

Već tokom prvog poluvremena gosti su pokazali kvalitet i želju da se i Topole vrate sa bodovima, a do rezultatske prednosti stigli su u 29. minutu kada je mrežu Stefana Rašića, zatresao Matija Vranić.

Navedeni rezultat bio je aktivan sve do 72. minutu. Precizan sa bele tačke bio je iskusni Nenad Đurđević čime je postavljen konačan rezultat ovog meča.

 

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 20. kolo:

Karađorđe (Topola) - OFK Napredak (Markovac) 0:2 (0:1)

Strelci: M. Vranić u 29. i N. Đurđević u 72. minutu iz jedanaesterca

Stadion: Radoslav Šilja Tadić", Topolaž

Gledalaca: 100

Sudija: Andrija Stojković

Žuti kartoni: Đ. Đorđević, S. Radić, B. Živanović (Karađorđe); R. Aničić (OFK Napredak)

Karađorđe (Topola): Rašić (Đokić), Radić, Blagojević, Petrović (Milovanović), Minić (Živković), Lazarević, Đorđević, Marković, Živanović (Životić), Popović, Novković (Todorović).

OFK Napredak (Markovac): Rafailović, Lukić, Milojević, Vranić, Aničić, Stojanović (Slavković), Đurđević (Cvetković), Živanović (Kizić), Ristić, Đorđević (Dragutinović), Bajović (Jevtić).

Ovim trijumfom Markovčani su povećali svoju bodovnu prednost u odnosu na najbliže pratioce, a uspeh u derbiju umeli su i da proslave.

 

 

I u narednom prvenstvenom kolu fudbalere OFK Napretka očekuje novo veliko iskušenje. Na stadion "Stari hrast" stiže trenutno trećeplasirani Omladinac iz Šetonje, da bi "markovački Olimpik" u poslednjem ligaškom kolu pred start plej-ofa gostovao poslednjeplasiranoj Slobodi Lipe, ekipi koja u aktuelnoj sezoni ima samo jedan osvojeni bod.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading