GOL KOJI JE IZAZVAO SMEH NA STADIONU: Mladi napadač Rada na neobičan način zatresao mrežu protivnika i doneo prvu prolećnu radost "građevinarima"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se i to dogodilo. "Vrtić sa Banjice" osetio slast pobede.

GOL KOJI JE IZAZVAO SMEH NA STADIONU: Mladi napadač Rada na neobičan način zatresao mrežu protivnika i doneo prvu prolećnu radost "građevinarima"! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/FSB

Sreda, 17. april ostaće upamćena u redovima kluba sa stadiona "Kralj Petar I", s obzirom da su u fudbaleri Rada konačno uspeli, nakon punih pet meseci da zabeleže prvenstveni trijumf, a gorčinu poraza je osetio kumodraški Torlak.

 

"Građevinari" su u meču protiv Torlaka iz Kumodraža ostvarili minimalni trijumf rezultatom 1:0, a veliku radost navijačima doneo je Nemanja Nenadović u osmom minutu susreta.

Snimak navedenog pogotka svkako je postao viralan na društvenim mrežama. Naime, Nenadović je odlično odreagovao na jednu loptu poslatu u prostor, uspeo je da obiđe i golmana kumodraške ekipe Miloša Rnića i kadase očekivala rutinska egzekucija, osamnaestogodišnji fudbaler se sapleo u petercu gostiju, pao je na travu, ali je nekako uspeo desnom nogom da loptu prebaci preko gol linije.

 

 

- Srpska liga Beograd, 23. kolo:

Strelac: N. Nenadović u 8. minutu za Rad

Stadion: "Kralj Petar I", Beograd

Sudija: Jasmina Mickovska

Žuti kartoni: S. Rupar, P. Goločevac, L. Nenadović (Rad); V. Pražić, L. Krsmanović (Torlak)

Rad (Beograd): Papić, Rupar (Samardžija), Radošević, Živanović, Trkulja, Bezarević, L. Nenadović, Popesković, Panev (Bojović), N. Nenadović (Goločevac), Marjanović (Panić).

Torlak (Kumodraž): Rnić, Jovanović (Vukotić), D. Jovančić (Šalipur), Janković, Pražić, Stojanović (Maksimović), Milovanović, Petrović (Todorović), Bajić, Milentijević, M. Jovančić (Krsmanović).

Istovremeno treba napomenuti još jdnu činjenicu koja je bila upadljiva svima koji su pratili duel Rada i Torlaka. Naime, travnata podloga na stadionu "Kralj Petar I" je u izuzetno lošem stanju i zaista je bilo teško kontrolisati loptu na takvom terenu što mladim fudbalerima i otežava da pruže ono što realno mogu.

Fudbaleri Rada su ovim trijumfom stigli do desetog osvojenog boda i sedam kola pre kraja takmičenja imaju samo teoretske šanse da obezbede opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

"Građevinare" već u subotu 20. aprila očekuje gostovanje u Dobanovcima ekipi Budućnosti kojoj su bodovi takoše neophodni u borbi za opstanak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading