POVRATAK U SUPERLIGAŠKU KONKURENCIJU: Nekadašnja vedeta Partizana preuzima ekipu koja je nedavno šokirala Humsku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se iskuša i u najjačoj konkurenciji.

POVRATAK U SUPERLIGAŠKU KONKURENCIJU: Nekadašnja vedeta Partizana preuzima ekipu koja je nedavno šokirala Humsku!

Foto: Starsport

Fudbaleri kruševačkog Napretka svakako predstavljaju jedno od najprijatnijih iznenađenja ovosezonskog superligaškog karavana, a nedavno su trijumfom na stadionu u Humskoj, kada su mnimalnim rezultatom 1:0 savladali beogradski Partizan, možda i rešili pitanje ovosezonskog šampiona.

 

Kruševljni su na veliko iznenađenje svih, nakon mečeva 30. prvenstvenog kola ostali bez šefa stručnog štaba, a užarena klupa je poverena treneru od kojeg se mnogo očekuje u budućnosti.

Reč je o pedesetjednogodišnjem Branku Saviću, stručnjaku koji je poslednji angažman imao u redovima zrenjaninskog Radničkog iz kojeg je otišao krajem meseca oktobra prethodne godine.

Treba podsetiti da je Branko Savić tokom igračke karijere četiri i po godine nosio crno-beli dres Partizana sa kojim je osvojio tri tirule šampiona i jedan pehar u nacionalnom kupu.

Foto: Starsport

Sa crno-belima je naastupao i u Ligi šampiona - Branko Savić

 

- Branko Savić:

Datum rođenja: 8. avgust 1972. godine

Mesto rođenja: Zrenjanin

Igračka karijera: Radnički (Zrenjanin), Dinamo (Pančevo), Proleter (Zrenjanin), Partizan (Beograd), Beitar Jerusalim (Izrael), Liaoning (Kina), Banat (Zrenjanin)

Trenerska karijera: OFK Vršac (Vršac), Borac (Sakule), Bečej 1918 (Bečej), Alfa Modriča (Bosna i Hercegovina), Borac (Šajkaš), Spartak (Subotica)-pomoćni trener, Železničar (Pančevo)-pomoćni trener

Trofeji: Šampion SR Jugoslavije (1999, 2002, 2003); Kup SR Jugoslavije (1998)

Treba samo napomenuti da će Branko Savić nakon OFK Vršca, Borca iz Sakula, Bečeja 1918, Alfa Modriće i Borca iz Šajkaša u kojima je radio kao šef stručnog štaba, sada istu funkciju prvi put obavljati i u superligaškom klubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading