ODLUKA JE DONETA: On će SEDETI NA KLUPI u predstojećem duelu protiv CRVENO-BELIH!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.04.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice se vraća u klub.

ODLUKA JE DONETA: On će SEDETI NA KLUPI u predstojećem duelu protiv CRVENO-BELIH!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika nakon pet godina takmičenja u Vojvođanskoj ligi Jug, vode veliku borbu za osvajanje šampionskog pehara i istorijkog plasmana u Srpsku ligu Vojvodina.

 

U ovom momentu sportski kolektiv iz mesta u opštini Pećinci zauzima drugu poziciju sa tri boda zaostatka u odnosu na lidera, Hajduk iz Divoša, a svi u lklubu se nadaju da će nakon 5. maja i gotovanja upravo u Divošu, upravo oni postati lideri, a kak obi do toga i stigli, pobeda im je neophodna. Treba podsetiti da su tokom prethodne jeseni velikog rivala na domaćem terenu ubedljivo savladali rezultatom 4:1, što im svakako daje "vetar u leđa" da se i sa gostovanja mogu vratiti sa neophodnim bodovima.

Pre nedelju dana Sloboda je na iznenađenje mnogih doživela neupseh u duelu protiv novosadskog Indeksa (1:3), što je dovelo i do smene dotadašnjg trenera. Miroslav Blanuša je podneo ostavku, a klub je brzo reagovao i na njegovo mesto postavilo mladog stručnjaka koji je ne tako davno sedeo na klupi plavo-belih iz Donjeg Tovarnika.

Reč je o tridesetosmogodišnjem Milošu Đokiću koji je prethodni period proveo na klupi 1. maja iz Rume, a koji je klupu Slobode napustio poslednjeg dana meseca decembra 2023. godine.

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Povratak na mesto uspeha - Miloš Đokić

 

- Miloš Đokić:

Datum rođenja: 10. jul 1985. godine

Mesto rođenja: Šabac

Trenerska karijera: Jedinstvo (Vladimirci), Maččva 1929 (Bogatić), Sloboda (Donji Tovarnik), 1. maj (Ruma)

Kako su u klubu istakli, reč je o treneru koji odlično poznaje sportska dešavanja i u klubu, ali i samom mestu i koji se vraća na kormilo sa jasnim ciljem da ekipu uvede u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

Priliku za novi debi na klupi Slobode, Đokić će imati već u subotu 20. aprila kada će sastav iz Donjeg Tovarnika gostovati crveno-belima iz Šida.

Prvi ovosezonski dueč Slobode i Radničkog iz Šida okončan je trijumfom plavo-belih rezultatom 3:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading