KRAJ SARADNJE: Mladi stručnjak napustio kormilo kluba usred borbe za titulu! Da li je došlo vreme za povratak u Humsku? (ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji bombarder kluba iz Humske okončao svoju misiju u Gornjoj varoši.

KRAJ SARADNJE: Mladi stručnjak napustio kormilo kluba usred borbe za titulu! Da li je došlo vreme za povratak u Humsku? (ANKETA)

Foto: Starsport

Nikola Drinčić, Marko Nikolić i Saša Ilić

Fudbaleri Zemuna i dalje se glavni kandidati za osvajanje šampionskog pehara u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ali su dva remija u poslednja tri prvenstvena meča omogućila Teleoptiku da priđe na samo bod zaostatka, što najavljuje neviđenu dramu u poslednjih osam prvenstvenih mečeva.

 

Pre dve nedelje Gornjovarošani su na Carevoj ćupriji remizirali sa ekipom BASK TEK-a rezulatom 2:2, ali ono št ose dogodilo u nedelju 14. aprila, kada su Zemunci u Surčinu stigli samo do jednog boda (1:1), uslovilo je da klub hitno reaguje i proba šok terapijom da razmrda ekipu pred pred poslednju četvrtinu borbe za bodove.

Usled navedenog, samo dan nakon gubitka dva boda u surčinu, rukovodstvo Zemunaca je prekinulo saradnju sa dosadašnjim trenerom Nikolom Drinčićem, nekadašnjim bombarderom Parizana i trenerom koji je u Gornju varoš stigao nakon rada u novobanovačkom Omladincu.

Drinnčić je svakako ostavio neizbrisiv trag u Gornjoj varoši, dovveo je ekipu na korak od povratka u drugi stepen takmičenja, ali j očigledno došlo vreme da se "šok terapijom" razmrda ekipa koja je ušla u krizu rezultata.

Foto: FK Zemun

Odlazak bez titule - Nikola Drinčić na promociji u Gornjoj varoši

 

- Nikola Drinčić:

Datum rođenja: 7. septembar 1984. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Spartak (Subotica), Partizan (Beograd), Banat (Zrenjanin), Gaziantep (Turska), Amkar Perm (Rusija), Spartak Moskva (Rusija), Krasnodar (Rusija), Makabi Haifa (Izrael), Rad (Beograd), Čukarički (Beograd), Radnički (Niš), Vojvodina (Novi Sad)

Trenerska karijera: Omladinac (Novi Banovci), Zemun (Zemun)

Reprezentacija: Crna Gora 32 utakmice / 3 gola

Pred rukovodstvom Zemuna je sada težak zadatak da pronađe adekvatnu zamenu koja će ostvariti klupske ciljeve, a o neophodnosi hitne reakcije govori i podatak da će Zemun već u sredu 17. aprila u vanrednom 23. kolu Srpske lige Beograd, gostovati obrenovačkom Radničkom u susretu u kojem se pobeda nameće kao imperativ.

Ostaje da se vidi hoće li možda upravo Nikola Drinčić biti naredni izbor rukovodstva Partizana za poziciju trenera, pod uslovom da Igor Duljaj ne ostane šef struke kluba iz Humske i u narednoj sezoni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading