ISTA META, ISTO ODSTOJANJE: Lokomotiva "zaribala" u podnožju Bukulje i Venčaca - Aranđelovčani nastavljaju pohod ka višem rangu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka u dvoje se nastavlja...

ISTA META, ISTO ODSTOJANJE: Lokomotiva "zaribala" u podnožju Bukulje i Venčaca - Aranđelovčani nastavljaju pohod ka višem rangu! (VIDEO)

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Fudbaleri OFK Aranđelovca 1979 nastavljaju sa uspešnom serijom, a u okviru 21. takmičarske runde Šumadijske okružne lige dočekali su ekipu Lokomotive iz Lapova koja se nalazi u sredini tabele i rasterećeno očekuje završetak aktuelne sezone.

 

Od prvog zvižduka sudije Lazara Đokovića, par desetina ljubitelja fudbala imalo je priliku da prisustvuje meču u kojem su domaći fudbaleri atakovali ka golu Andrije Zdravkovića, ali je mreža sastava iz Lapova bila "začarana". Usled nedostatka sportske sreće, sjajnog čuvara mreže, ali i malo više koncentracije, veliki borj izglednih prilika je propušten i na odmor se otišlo sa startnih - 0:0.

Stanje na terenu nije promenjeno i u nastavku meča. Domaćin ređa kolosalne prilike i beleži neverovatne promašaje, ali ipak uspeva u 65. minutu preko Stefana Veličkovića da stigne do gola nakon ko zna koje po redu sjajne akcije.

Nakon postignutog pogotka, mnogo lakše se igralo, tako da je samo osam minuta kasnije isti igrač i drugi put zatresao mrežu sastava iz Lapova. 

 

 

- Šumadijska okružna liga, 21. kolo:

OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac) - Lokomotiva (Lapovo) 2:0 (0:0)

Strelac: S. Veličković u 65. i 73. minutu

Stadion: OFK Aranđelovac

Gledalaca: 70

Sudija: Lazar Đoković

Žuti kartoni: M. Simonović, L. Andrić (OFK Aranđelovac 1979); F. Nešić, A. Zdravković (Lokomotiva)

OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac): Jovetić, B. Krstić, Drndarević, Borikić, Pantelić (Andrić), J. Krstić, Peralović, Veličković (Kulundžić), Perić (Milivojević), Simonović, Jovanović.

Lokomotiva (Lapovo): A. Zdravković, Blagojević, S. Krstić, Ž. Zdravković, Anđelković, Nešić, Golubović, Rašković, Đorić, Radžić, Jocić (S. Krstić).

Nakon susreta, iz redova aranđelovačkog kluba su izjvili:

- Moramo da popravimo realizaciju, jer je mnogo šansi trebalo da bi došli do prvog gola. Danas smo bili bez tri standardna igrača, povrede i kartoni brinu pred ulazak u finalnu bornu i kraj sezone. Nadamo se dobrom zdravlju i sportskoj sreći. Ekipa sledećeg vikenda gostuje u Donjoj Rači gde se naš rival za lidersku poziciju okliznuo prošloga vikenda.

Podsetićemo samo da u ovom momentu, deet mečeva pre kraja aktuelne sezone, ekipe Šumadije iz Toponice i OFK Aranđelovca 1979 imaju identičan bodovni skor, a dve ekipe će odigrati međusobni meč na stadionu u Toponici u okviru 26. kola koje je na programu 12. maja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading