UŽAS: Bilo je zaista neprijatno - ZMIJA PREKINULA FUDBALSKU UTAKMICU! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome na terenu nije bilo prijatno.

UŽAS: Bilo je zaista neprijatno - ZMIJA PREKINULA FUDBALSKU UTAKMICU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Gornje Sinkovce

Fudbaleri Gonjeg Sinkovca u vikendu za nama, dočekali su ekipu Radnika 2013 iz Šišinca, a svakako će navedeni meč ostati u ne baš prijatnom sećanju kako akterima na terenu, tako i okupljenoj publici.

 

Naime, u sred utakmice na terenu se pojavio nezvani gost, zmija. Meč je odmah prekinut, a akteri na terenu su pokušali da usmere reptila van "zelenog tepiha". Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja, tokom kojih je i zmija pokušala da ugrize, sudija Aleksandar Gorčić je uspeo zmiju da uhvati i izbaci je sa terena i meč je kasnije bez problema nastavljen.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati na sledećem snimku koji zasigurno može biti i svrstan u red uznemirujućih.

 

 

Kada je reč o samoj utakmici, duel 12. kola Gradske lige Leskovac pripao je gostima iz Šišinca koji su slavil isa ubedljivih 5:1.

Domaćin je poveo pogotkom Igora Antića u 27. minutu, ali su fudbaleri Radnika 2013 do odlaska na odmor uspeli da stignu do rezultatskog preokreta golovima Lazara Stankovića i Dalibora Stojnovića.

U nastavku meča gosti još tri puta tresu mrežu Miloša Stamenkovića, a treba napomenuti da je rezultat mogao biti i ubedljiviji, ali je u 63. minutu Miloš Petrović bio neprecizan prilikom udarca sa 11 metara.

 

- Gradska liga Leskovac, 12. kolo:

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce) - Rudar 2013 (Šišinci) 1:5 (1:2)

Strelci: I. Antić 27`; L. Stanković 31`, 66`, D. Stojanović 33`, S. Đorđević 61`, A. Petrović 88`

Stadion: FK Gornje Sinkovce

Sudija: Aleksandar Gorčić

Žuti karton: M. Vuković (Rudar 2013)

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce): Stamenković, Stanojković, R. Veličković, Dimitrijević, B. Veličković, Kostić (Sokolović), Nikolić, Vuković, Stanković (Denić), Antić (Đorđević), Petrović.

Rudar 2013 (Šišinci): Arsić, Mladenović (Lazarević), A. Petković, Petrov, Vuković, Petrović, Stojanović, D. Petković, Stanković, Stojilković (Stojiljković), Đorđević (Zdravković).

I nakon 11. prvenstvenog duela crno-beli iz Gornjeg Sinkovca ostaju poslednjeplasirani na tabel isa svega tri osvojena boda. u narednoj takmičarskoj rundi gostuju u Donjoj Lokošnici ekipi Mladosti.

Sa druge strane Ruda 2013 je stigao do treće uzastopne pobede i sada sa ukupno deset osvojenih bodova, nalaze se na sedmoj poziciji. Priliku da nastave seriju uspeha imaće za dve nedelje kada će gostovati lideru, leskovačkom Građanskom 2023.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading