ZBOG OVOGA SE DOLAZI NA STADION: Evrogolom do tri važna boda! Bombarder Partizana rešio pitanje novog šampiona!? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pune tribine i prelepi golovi obeležili su duel crno-belih sa jednim od glavnih kandidata za vrh tabele.

ZBOG OVOGA SE DOLAZI NA STADION: Evrogolom do tri važna boda! Bombarder Partizana rešio pitanje novog šampiona!? (VIDEO)

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Partizana iz Vitojevaca, jesenji deo sezone u okviru Sremske lige okončali su sa svega četiri pobede u 15 prvenstvenih mečeva i mnogi su smatrali da su upravo crno-beli jedni od glavnih kandidata za odlazak u niži takmičarski rang.

 

Međutim, nastavak sezone donosi potpuni preokret. U prethodnih šest prolećnih kola Partizan je ostvario skor od tri pobede, jednog remija i dva poraza, da bi u subotu 13. aprila zabeležili najveći ovosezonski "skalp", osvojivši tri boda u meču protiv Budućnosti iz Salaša Noćajskog koja predstavlja možda i najozbiljnijeg kandidata za plasman u Vojvođansku ligu Jug.

Više od 200 ljubitelja fudbala okupilo se na stadionu u Vitojevcima, a nakon prvog poluvremena u kojem golova nije bilo, ali uzbuđenja nije nedostajalo, gosti preko Nikole Pršića u 50. minutu stižu do prednosti.

Očekivalo se da će nakon gola iskusni gosti iz Salaša Noćajskog uspeti da "zatvore utakmicu", ali tako nije mislio Milan Pajić koji je u samo par minuta dva puta matirao Aleksu Koplića, a posebno treba obratiti pažnju na pogodak iz slobodnog udarca sa preko 25 metara razdaljine, koji je donoe neviđeno slavlje na tribinama crno-belog kluba.

 

 

Ovim trijumfom Partizan je stigao do četvrte prolećne pobede i sada sa ukupno 25 osvojnih bodova daleko je bliži sredini tabele.

 

- Sremska liga, 22. kolo:

Partizan (Vitojevci) - Budućnost (Salaš Noćajski) 2:1 (0:0)

Strelci: M. Pajić u 55. i 58. minutu za Partizan; N. Pršić u 50. minutu za Budućnost

Stadion: FK Partizan, Vitojevci

Gledalaca: 220

Sudija: Nikola Čekičević

Žuti kartoni: G. Radović, Đ. Samardžić, B. Mitrović (Partizan); N. Vladisavljević, V. Jeftić, S. Tucaković, S. Milošević (Budućnost)

Crveni karton: B. Milošević-trener (Budućnost)

Partizan (Vitojevci): Sabo, Konc, Miletić (Matijević), Zajić, Marković, Br. Mitrović (Petković), Radović (Gavrilović), Polić, Pajić, Bo. Mitrović (Samardžić), Damnjanović.

Budućnost (Salaš Noćajski): Koplić, Tucaković (Simovljević), Ivanović, Stanivuković, Radosavljević, Pavlović, Pršić (Mijailović), Rogo (Vladisavljević), Milošević, Maksimović (Žilić), Jošić (Đurđević).

Priliku da potvrde veliki trijumf protiv izrazitog favorita, crno-beli će imati već narednog vikenda kada će ugostiti Radnički iz Iriga.

Sa druge strane ekipu Budućnosti očekuje derbi susret u Salašu Noćajskom, pošto će odmeriti snagu sa Sremom iz Sremskih Mihaljevaca, ekipom koja i dalje nije odustala od borbe za sam vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading