SURČINCI ODIGRALI ZA "PARTIZANOVE BEBE": Kiks lidera kada se tome malo ko nadao - borba za titulu dobija na dramatičnosti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera uoči finiša takmičenja doseže stepen ključanja.

SURČINCI ODIGRALI ZA "PARTIZANOVE BEBE": Kiks lidera kada se tome malo ko nadao - borba za titulu dobija na dramatičnosti! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Pre samo 14 dana činilo se da se nazire ime novog šampiona beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ali se onda, nakon samo 270 minuta fudbala, sve zakomplikovalo.

 

Imala je ekipa Zemuna pet bodova predsnoti u odnosu na komšijski Teleoptik, ali su sebi dozvolili da na Carevoj ćupriji odigraju samo 2:2 sa ekipom BASK TEK-a, da bi nakon prošlonedeljnog ubedljivog trijumfa nad PKB-om iz Padinske Skele, doživeli još jedan kiks na gostovanju.

U okviru 22. kola Srpske lige Beograd, Gornjovarošani su gostovali u Surčinu ekipi Jedinstva i uspeli su u 43. minutu preko Filipa Đorđevića da stignu do prednosti.

Međutim, polovinom drugog poluvremena Marko Ranković uspeva da matira Merdana Ganića čime je rezultat poravnat.

Svi pokušaji Zemunaca do kraja meča nisu urodili plodom čime je lider ostao bez dva važna boda u borbi za titulu i plasman u Prvu ligu Srbije.

 

- Srpska liga Beograd, 22. kolo:

Jedinstvo (Surčin) - Zemun (Zemun) 1:1 (0:1)

Strelci: M. Ranković u 64. minutu za Jedinstvo; F. Đorđević u 43. minutu za Zemun

Stadion: FK Jedinstvo, Surčin

Gledalaca: 350

Sudija: Uroš Bakić

Žuti kartoni: L. Sandulović, R. Hebilji, D. Matović, K. Pantazis (Jedinstvo); P. Stojanović, U. Vukićević (Zemun)

Jedinstvo (Surčin): Novaković, Živković, Matović, Pantazis, Stanić (Maksimović), Mitrović, Sandulović (Nešić, Vranešević), Puzović, Ranković (Broćeta), Vuković (Kovač), Hebilji.

Zemun (Zemun): Ganić, P. Stojanović, Jovanović, Tabaković (M. Stojanović), Vukićević, Bacanović, Svetličić, Đorđević (Zorica), Adamović (Kojić), Redžić, Radović.

Nakon novog remija Zemunci sada na tabeli imaju samo bod predsnoti u odnosu na ekipu Teleoptika i već sada može da se sa velikom sigurnošću reći da će pitanje šampiona biti rešeno 4. maja kada će se na stadionu u Gornjoj varoši sastati ekipe Zemuna i Teleoptika.

U narednoj takmičarskoj rundi Zemunce očekuje ne baš lako gostovanje Radničkom u Obrenovcu, dok će surčinsko Jedinstvo gostovati na Bulbulderu ekipi Zvezdare.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading