CRNO-BELI ZAUSTAVILI LIDERA: Borba za titulu se komplikuje - reviju sjajnih pogodaka okončao je Martić u poslednjim trenucima meča!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rezultata na Carevoj ćupriji, rivali će tokom vikenda imati dodatni motiv da se bodovno približe prvoplasiranoj ekipi.

CRNO-BELI ZAUSTAVILI LIDERA: Borba za titulu se komplikuje - reviju sjajnih pogodaka okončao je Martić u poslednjim trenucima meča!

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Ekipa BASK TEK-a u aktuelnoj sezoni nalazi se pri dnu tabele beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ali su i ovoga puta pokazali da umeju da budu nezgodan rival favorizovanim ekipama.

 

Sastav sa Careve ćuprije je u meč protiv lidera šampionata i glavnog pretendenta na šampionsku titulu nakon serije od pet mečeva u kojima nije osetio gorčinu poraza, ali malo ko je verovao da će crno-beli uspeti da se odupru pulenima trenera Nikole Drinčića.

Gosti iz Gornje varoši stigli su do prednosti u 20. minutu meča Dimitrije Tabaković iz slobodnog udarca sa preko 25 metara matirao Nemanju Jevrića.

Međutim, slavlje gostiju je trajalo svega 88 sekundi. Izuzetan volej na ivici kazneng prostora uhvatio je Petar Jović i mreža Merdana Ganića se zatresla.

Početak drugog poluvremena donosi novo vođstvo gostiju. Igrao se 49. minut kada se Nikola Božić nakon kornera "vinuo kroz vazduh" i loptu glavom prosledio u mrežu za novu prednost lidera na tabeli.

Vođstvo gostiju trajalo je do 90 minuta kada su fudbaleri BASK TEK-a nakon prekršaja na sredini terena i brze tranzicije lopte do šesnaesterca Zemunaca, uputili centaršut, a u petercu neometan bio je Aleksandar Martić za veliku radost domaćih igrača i navijača.

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Vodeći pogodak Zemunaca u 20. minutu

 

- Srpska liga Beograd, 20. kolo:

BASKT TEK (Beograd) - Zemun (Zemun) 2:2 (1:1)

Strelci: P. Jović 21`, A. Martić 90`; D. Tabaković 20`, N. Božić 49`

Stadion: "BASK Arena", Beograd

Sudija: Nikola Božović

Žuti kartoni: M. Gardić, A. Martić, M. Samurović (BASK TEK); L. Radović, S. Adamović, N. Božić (Zemun)

BASK TEK (Beograd): Jevrić, Karišik (Rakonjac), Petrović (Avramović), Stupar (Samurović), Milisavljević, Stamenić, Jovković, Piplica (Martić), Vučićević, Jović (Kostić), Gardić.

Zemun (Zemun): Ganić, Stojanović, Božić, Tabaković (Mijailović), Vukićević, Svetličić, Đorđević (Redžić), Radović (Stojanović), Pavlović, Zorica (Adamović), Kojić (Jovanović).

U narednoj takmičrskoj rundi Zemun u Gornjoj varoši dočekuje PKB iz Padinske Skele dok će "baskovci" pokušati da dođu do novih bodova u Obrenovcu gde će se sastati sa ekipom Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading