KONAČNA ODLUKA JE DONETA: Savez se zvanično obratio javnosti - ZVEZDA JE ISKLJUČENA IZ TAKMIČENJA! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se ni postavljalo pitanje kakva će biti odluka disciplinskih organa.

KONAČNA ODLUKA JE DONETA: Savez se zvanično obratio javnosti - ZVEZDA JE ISKLJUČENA IZ TAKMIČENJA! (FOTO)

Foto: FSB

Fudbalski klub Zvezda iz Konatice prethodne sezone kroz Opštinsku ligu Obrenovac - "grupa A" izborio je plasman u viši rang takmičenja, ali borba za bodove u Prvoj beogradskoj ligi - "grupa B" nije trajala ni čitavu sezonu.

 

Naime, crveno-beli su u okviru 15. takmičarske runde gostovali ekipi Rušnja, ali je utakmica trajala svega 22 minuta s obzirom da je gostujući sastav ostao bez minimalno dovoljnog broja fudbalera na terenu, tako da je glavni sudija navedenog meča Bogdan Radivojević poslao igrače obe ekipe u svlačionicu, a kasnije je navedeni meč, odlukom komesara za takmičenje Prve beogradske lige - "grupa B" Željka Petkovića registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist domaće ekipe.

S obzirom da se navedeni prekršaj drugi put ponovio u aktuelnoj sezoni, kada je reč o sastavu iz Konatice, disciplinski organi su doneli i zvaničnu odluku koja je bila očekivana.

Odluka glasi:

1. Kažnjava se FK Crvena zvezda Konatice iz Konatica isključenjem iz takmičenja i prebacivanjem u najniži stepen takmičenja u Fudbalskom savezu opštine Obrenovac...

2. Kažnjava se FK Crvena zvezda Konatice iz Konatica novčanom kaznom od 100.000 (sto hiljada) dinara zbog učinjenog prekršaja...

Foto: FSB

Odlukom saveza Zvezda je isključena iz takmičenja

 

Crveno-beli se ovom odlukom vraćaju na pozicije odakle su krenuli prethodne godine, ali je u ovom momentu velika briga svih ljubitelja u Konaticama, da li će svoje ljubimce gledati od naredne sezone u takmičarskim mečevima.

Podsetićemo samo da je Zvezda u momentu isključenja iz takmičenja zauzimala poslednju poziciju na tabeli sa skorom od jedne pobede, dva remija i 12 poraza i ukupno pet osvojenih bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading