NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Defanzivac koji trese mreže kao od šale - priznanje je dobio iz ruku predsednika! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje je dodeljeno i ove godine...

NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Defanzivac koji trese mreže kao od šale - priznanje je dobio iz ruku predsednika! (FOTO)

Foto: FK Kamen Ašanja

Fudbalski klub Kameni iz Ašanje u aktuelnoj sezoni u okviru Međuopštinske lige Srem - Istok beleže promenljive rezultate, ali su i dalje jedina ekipa koja je u takmičarskoj 2023/24 godini uspela da savlada lidera na tabeli ekipu Ljukova.

 

Prethodnog vikenda Kameni su na svom stadionu ostvarili ubedljiv trijumf nad Napretkom iz Žarkovca rezultatom 3:0, a u listu strelaca su se upisali Jovan Đuran u 40, Luka Vudragović u 52. i Dragan Krsmanović u 57. minutu meča.

Ovim trijumfom sportski kolektiv iz Ašanje je stigao do sedme prvenstvene pobede i u ovom momentu imaju, možda i nadoknadivih, sedam bodova zaostatka u odnosu na Hajduk 1932 iz Šimanovaca koji zauzima poziciju koja vodi u baraž za popunu višeg stepena takmičenja, Sremsku ligu.

Nakon susreta protiv rivala iz Žarkovca u klubu je upriličena i mala proslava tokom koje su predsednik kluba Marko Micković i sekretar Petar Nanić uručili nagradu Dušanu Pilipoviću za najboljeg igrača u 2023. godini.

Foto: FK Kamen Ašanja

MVP za 2023. godinu - Dušan Pilipović

 

Dušan je tokom 2023. godine kao centarhlaf bio strelac čak deset pogodaka što je bio još jedan od dodatnih razloga da ponese prestižnu nagradu.

Kada je reč o narednom iskušenju, ekipa Kameni iz Ašanje u okviru 17. takmičarske runde gostuje Rudaru iz Vrdnika. Meč je na programu u nedelju 31. marta sa početkom od 16 časova.

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe ubedljivo pripao sastavu iz Ašanje koji je slavio rezultatom 4:0, a eventualnom novom pobedom Kameni bi se približili i borbi za sam vrh tabele.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading