NEUSPEH NA DOMAĆEM TERENU JE USLOVIO NAREDNE KORAKE: Odluka je doneta - državljanin El Salvadora preuzima kormilo crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šok terapija" već nakon uvodnih prolećnih 90 minuta fudbala.

NEUSPEH NA DOMAĆEM TERENU JE USLOVIO NAREDNE KORAKE: Odluka je doneta - državljanin El Salvadora preuzima kormilo crveno-belih!

Foto: FK Sevojno

Fudbaleri Sevojna, nekadašnji finalisti nacionalnog kup takmičenja i predstavnici naše zemlje na međunarodnoj sceni, u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Zone Zapadno-moravske, a prvu polovinu takmičenja okončali su na petoj poziciji sa (ne)nadoknadivim bodovnim zaostatkom u odnosu na vodeće ekipe.

 

Međutum, premijerni takmičarski susret u 2024. godini nije protekao onako kako se očekivalo. Ekipa je na domaćem terenu poražena od Savinca 1933 iz Visibabe rezultatom 1:2, što je dovelo i do promena kada je u pitanju stručni deo zonaša iz Sevojna.

Klub je brzo reagovao i na mesti šefa stručnog štaba postavljen je Vladan Vićević.

Reč je o iskusnom pedesetšestogodišnjem stručnjaku koji je dosadašnju trenersku karijeru proveo u užičkoj Slobodi u kojoj je radio u svim starosnim kategorijama.

Vićević, rođeni "era" je i najveći deo igračke karijere proveo u svom rodnom gradu, da bi nakon sezone 1995/96 tokom koje je nastupao u redovima Bečeja, naredne tri godine proveo u el Salvadoru u kojem je nosio opremu Agili iz San Miguela i tom prilikom je dobio i državljanstvo ove centralnoameričke države.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Sevojno (@fksevojno1950)

 

- Vladan Vićević:

Datum rođenja: 26. jul 1967. godine

Mesto rođenja: Užice

Igračka karijera: (Sloboda U-19 (Užice), Sloboda (Užice), Bečej (Bečej), Agila (El Salvador)

Trenerska karijera: GFK Sloboda U-17 (Užice), GFK Sloboda U-19 (Užice), GFK Sloboda (Užice)-pomoćni trener, GFK Sloboda (Užice)

Priliku za debi na klupi novog kluba Vićević će imati u subotu 3. marta kada će ekipa Sevojna na stadionu "kraj Valjaonice" dočekati ekipu Zlatara iz Nove Varoši.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading