FUDBALER BOGATOG INTERNACIONALNOG ISKUSTVA STIGAO U "SRPSKU ATINU": Nekada je nosio dres Arsenala, a sada seda na klupu novosadskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odluke da se zahvali dosadašnjem šefu struke, rukovodstvo Novosađana brzo je reagovalo.

FUDBALER BOGATOG INTERNACIONALNOG ISKUSTVA STIGAO U "SRPSKU ATINU": Nekada je nosio dres Arsenala, a sada seda na klupu novosadskog kluba!

Foto: FK Slavija Novi Sad

Fudbaleri novosadske Slavije iza sebe imaju prilično turbulentnu sezonu u okviru Vojvođanske lige Jug i na osnovu dosadašnjih ostvarenja, jasno je da im predstoji borba za opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa iz novosadskog naselja Salajka trenutno sa skorom od šest pobeda, dva remija i 11 poraza, zauzima 14. poziciju sa 20 osvojenih bodova, a iza njih se nalaze samo ekipe novosadskog Indeksa i Cementa iz Beočina koje se smatraju i najvećim kandidatima za selidbu u niži stepen takmičenja.

Usled nezadovoljavajućih ostvarenja, rukovodstvo kluba je nedavno donelo odluku da se saradnja sa dosadašnjim trenerom Đorđetom Bojićem prekine, a klub se odlučio da brigu o seniorskom sastavu u nastavku takmičarske godine preuzme Damir Dakić.

Reč je o četrdesetsedmogodišnjem stručnjaku koji u Novi Sad stiže iz redova Bečeja 1918, a treba posebno napomenuti da je reč o nekadašnjem fudbaleru koji poseduje bogato igračko iskustvo nastupa u Rusiji i Jermeniji.

Foto: FK Slavija Novi Sad

Sa novim trenerom kreću u nove pobede

 

- Damir Dakić:

Datum rođenja: 26. novembar 1976. godine

Mesto rođenja: Zrenjanin

Igračka karijera: Arsenal Tula (Rusija), Veternik (Veternik), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Banants (Jermenija), Bentonit (Jermenija), ČSK-Pivara (Čelarevo).

Trenerska karijera: Bečej 1918 (Bečej)

Priliku za debi na klupi novog kluba Dakić će imati već narednog vikenda kada će ekipa Slavije gostovati Dunavu u Starim Banovcima. Meč je na programu u nedelju 31. marta sa početkom od 16 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading