USPESI NISU GARANT OPSTANKA NA KLUPI: I pored serije pobeda, trener se odlučio da napusti klub - reakcija rukovodstva je bila brza!

Autor: Vladimir5 Vorih

Sport

27.03.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbu za šampionski pehar nastavljaju sa novim šefom stručnog štaba.

USPESI NISU GARANT OPSTANKA NA KLUPI: I pored serije pobeda, trener se odlučio da napusti klub - reakcija rukovodstva je bila brza!

Foto: OFK Sirig

Fudbaleri OFK Siriga za sada uspešno koračaju kroz Prvu novosadsku ligu i na dobrom su putu da obezbede plasman u viši rang, čime bi se u zapadnom delu opštine Temerin zaigrao vojvođasnki stepen takmičenja.

 

Tokom dosadašnje sezone sastav iz Siriga je ostvario skor od 13 pobeda, tri remija i jednog poraza i u ovom momentu bodovno su izjednačeni sa liderom Šajkašem 1908 iz Kovilja, s tim da se mora naglasiti da imaju jedan meč više odigran u odnosu na crno-bele.

Međutim, ono što upada u oči jeste činjenica da je klub i pored sjajnih ostvarenja, već promenio trojicu trenera u aktuelnoj sezoni. Tokom jeseni ekipu je sa klupe predvodio Nenad Rajić, da bi nakon njegovog odlaska u Mladost iz Bačkog Petrovca, komandnu palicu preuzeo Branislav Antić koji je i pored dva startna uspeha odlučio da napusti Sirig nakon samo 180 minuta provedenih na klupi plavo-belih..

Tokom prethodnog vikenda ekipa je na domaćem terenu ubedljivo, rezultatom 5:1 savladala Bačku 1923 iz Đurđeva, a u protokolu je rubrika za prvog trenera bila upražnjena.

Ipak, klupsko rukovodstvo je brzo reagovalo i donelo je odluku da brigu o seniorskom sastavu preuzme iskusni Saša Milanović koji je u jednom delu svoje trenerske karijere radio i kao pomoćni trener novosadske Vojvodine.

Foto: OFK Sirig

Saša Milanović vodi plavo-bele u četvrti stepen takmičenja

 

- Saša Milanović:

Datum rođenja: 22. jul 1963. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Trenerska karijera: BSK Borča (Beograd), Vojvodina (Novi Sad)-pomoćni trener, Proleter (Novi Sad), Kabel (Novi Sad), Mladost (Bački Jarak), Petrovaradin (Novi Sad), Fruškogorac (Sremska Kamenica), Cement (Beočin)

Priliku za debi na klupi novog kluba Milanović će imati već u subotu 30. marta kada će plavo-beli gostovati u "srpskoj Atini" gde će na Slanoj bari odmeriti snagu sa trenutnim fenjerašem, ekipom Proletera 1951

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading