NEOČEKIVANO: Od starta sezone promenjena su dva trenera - oba su imala fantastičan učinak na klupi?!

Autor:

Sport

26.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored odličnih rezultata i maksimalnog učinka, raskinuta je saradnja sa Antićem..

NEOČEKIVANO: Od starta sezone promenjena su dva trenera - oba su imala fantastičan učinak na klupi?!

Foto: OFK Sirig

U poslednjoj deceniji ekipa OFK Siriga se uglavnom takmičila u okviru Prve novosadske lige (bivša Novosadska liga), ali se to može promeniti na kraju ove sezone.

Republika

Klub se trenutno sa učinkom od 13 trijumfa, tri remija i samo jednog poraza nalazi na deobi prve pozicije, sa 42 osvojena boda, koliko ima i Šajkaš iz Kovilja, ali treba napomenuti da on ima i utakmicu manje u odnosu na OFK Sirig.

Prednost u odnosu na prve pratioce je četiri boda, pa će vrlo verovatno ukoliko se Sirig ne izbori za direktan plasman u Vojvođansku ligu Jug, put do iste tražiti preko baraža. 

Nenad Rajić je na kraju jesenjeg dela prvenstva i pored odličnih rezultata odlučio da se povuće sa klupe Siriga, on ovog proleća vodi Mladost iz Bačkog Petrovca u okviru zonskog stepena takmičenja. Rajića je na klupi zamenio Branislav Antić, ali se i on nije puno zadržao na toj funkciji. 

Od starta prolećnog dela bivši trener Cemente, Indeksa i Sloge iz Temerina je sa OFK Sirigom zabeležio tri trijumfa na isto toliko mečeva, uz gol razliku 12:2, ali očigledno da nešto nije bilo kako treba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFK Sirig (@ofk_sirig)

 

Uoči jučerašnjeg meča stigla je potvrda iz kluba da je OFK Sirig sporazumno okončao saradnju sa Antićem, i sada se očekuje da uprava brzo reaguje i da promoviše trećeg šefa stručnog štaba od starta sezone.

Cilj kluba je svakako da se izbori plasman u viši rang, sa Rajićem je to išlo odlično, sa Antićem su upisivane samo pobede, ali će na klupu Siriga pohod na najviši plasman nastaviti treće lice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading