RAJIĆ NA DOBRO POZNATOM TERENU: Uprava je dovela proverenog "spasioca" na vojvođanskom "Severu"!

Autor:

Sport

25.12.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Siriga, jako kratko je bio bez posla.

RAJIĆ NA DOBRO POZNATOM TERENU: Uprava je dovela proverenog "spasioca" na vojvođanskom "Severu"!

Foto: Facebook.com

Sastav Mladosti iz Bačkog Petrovca igra trenutno sedmu vezanu sezonu u okviru Vojvođanske lige Sever, ali se tokom aktuelnog prvenstva ekipa ne pozicionira najbolje.

Republika

Zimsku pauzu Mladost provodi na poslednjem mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova, što svakako nije nešto što se očekivalo, imajući u vidu da je ekipa prošlu sezonu završila na visokoj trećoj poziciji. Bodovni saldo na koti devet trenutno odvaja sastav iz Bačkog Petrovca na rastojanje od dva boda u odnosu prvi klub iznad crte. 

Fudbalski klub Mladost je ove godine proslavio vek postojanja, i glavni cilj na proleće će biti da se ekipa sačuva u trenutnom rangu takmičenja, što neće biti lako, imajući u vidu "gužvu" u donjem delu tabele. Operaciju opstanak tim iz Bačkog Petrovca započeće sa novim šefom stručnog štaba, reč je o Nenadu Rajiću (40) koji je dobio poverenje uprave.

 

Republika

Foto: OFK Sirig

Rajić na novom zadatku

Rajić je nakon jako uspešne jeseni na klupi Siriga (osvojeno drugo mesto na tabeli), odlučio da je vreme za promenu sredine, i jako kratko je bio na birou rada. Reč je o treneru koji je u karijeri vodio još i Vojvodinu (Bačko Gradište), Indeks, Vojvodinu 1928 iz Perleza i Mladosti iz Bačkog Jarka. Upravo je sa timom iz Bačkog Gradišta prošle sezone uspeo da izborio opstanak na vojvođanskom "Severu" i ovoga puta će isto pokušati i sa klubom iz Bačkog Petrovca.

Ceo bodovni saldo Mladost je osvojila pred svojim navijačima (dva trijumfa i tri remija), što znači da će primarni zadatak novog šefa stručnog štaba biti da se pre svega i sa gostovanja donese koji bod. Pitanje trenera je rešeno, i sada će uprava zajedno sa Rajićem raditi na jačanju igračkog kadra za nastavak prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading