"UDARNA IGRA" SE VRAĆA NA TEREN: Posle dužeg odsustva zbog povrede, Kojić je spreman da opet pokaže svoj talenat!

Autor:

Sport

25.12.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki novi početak je težak, ali je bitno da je volja i želja pristuna.

"UDARNA IGRA" SE VRAĆA NA TEREN: Posle dužeg odsustva zbog povrede, Kojić je spreman da opet pokaže svoj talenat!

Foto: FK Drina Badovinci

Protekle četiri sezone u Badovincima se igrao okružni rang fudbala, ali je početkom ove takmičarske godine tim uzeo učešće u okviru Međuopštinske lige Mačva. 

Republika

Rezultatima tokom nedavno završene jeseni sastav Drine osvojio je 12 bodova, što je dovoljno da se zimska pauza provede upravo na 12. poziciji, trenutno u zoni ispadanja. Bodovni saldo ekipa je obezbedila preko četiri trijumfa, sva četiri zabeležena su pred domaćima navijačima.

Prvi tim iznad crte ima samo dva boda više u odnosu na sastav Drine, ali će tokom proleća biti potrebno dosta više bodova, kako bi ekipa ušla u mirnu završnicu sezone, bez kalkulacija po pitanju opstanka u ligi.

Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra, a prva vest po pitanju novajlija na proleće obradovala je gotovo sve u Badovicnima. Miloš Kojić (20) posle dugog odsustva sa terena ponovo će zaigra u svom matičnom klubu, koji je ujedno i jedini za koji je nastupao u karijeri.

Kojić je već sa 16 godina debitovao za prvi tim Drine, igra na poziciji napadača i još u mlađim kategorijama pokazao je da može biti "udarna igla" tima. Međutim povreda ga je omela da nastavi sa svojim daljim razvojem u seniorskom timu, sada je došlo vreme za povratak na teren, i svi se raduju novim partijama popularnog "Benzeme" u Badovincima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading