VELIKE STVARI U TOKU ZIMSKE PAUZE: Stigao je mladi čuvar mreže iz zonskog ranga, a došlo je i do promena u upravi!

Autor:

Sport

25.12.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Koreniti se radi punom parom.

VELIKE STVARI U TOKU ZIMSKE PAUZE: Stigao je mladi čuvar mreže iz zonskog ranga, a došlo je i do promena u upravi!

Foto: www.profimedia.rs

Po svemu prikazanom u dosadašnjem toku sezone, ekipa Sloge iz Korenite će sledeće sezone zabeležiti celu jednu deceniju konstantnog takmičenja u okviru Opštinske lige Loznice.

Republika

Sastav Sloge je prvenstvo otvorio trijumfom pred svojim navijačima protiv trenutno drugoplasiranog Paskovca, sve je ličilo na odličnu sezonu za njih, ali je onda napravljena neverovatna serija. Ekipa je vezala sedam poraza, i zimsku pauzu provodi na poslednjem mestu na tabeli. Jesenjem vicešampionu je upravo jedini poraz od tima iz Korenite, dok je pored toga zabeležen i remi sa liderom, što dodatno "jača" trijumf fenjeraša u prvom kolu.

Niko nije zadovoljan trenutnim rezultatima, velike stvari planiraju se tokom zimske pauze, i ovih dana su stigle i prve novosti iz Korenite. Novi predsednik kluba je Mladen Aničić, koji je došao kao zamena za dugogodišnjeg čoveka na toj poziciji, Milojka Jovanovića Veljinog. Pored promene na mestu prvog čoveka kluba, stigao je i novi trener, Slobodan Marjanović Lolek, će predvoditi igrački kadar na proleće.

Pored novih lica u strukturi kluba, stigla je potvrda i prvog novajlije u igračkom kadru. Viktor Tomić (21) se nakon šest meseci provedenih u Borcu iz Lešnice, i takmičenja u zonskom rangu takmičenja, vraća u Korenitu.

Tomić je mlad i jako perspektivan čuvar mreže, što pokazuje i poziv ovog leta za nadmetanje u zonskom rangu takmičenja, gde je otišao nakon šest meseci provedenih upravo u Slogi. Kroz karijeru bio je još i "jedinica" i Mladosti iz Brezjaka i Radničkog (Klupci). 

Za jako kratak vremenski period Tomić je postao miljenik navijača u Koreniti, nakon šest meseci provedenih u zoni, kao što je i obećao vraća se u Slogu, među svoje drugare, sa kojima zaista ima jako dobar odnos. Bio je Viktor na meti mnogih klubova nakon kraja jesenjeg dela prvenstva, ali za njega nije bilo dileme po pitanju nastavka karijere.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading