GEST ZA POŠTOVANJE: Klub se trenutno nalazi u teškoj situaciji, odluka je bila i više nego laka!

Autor:

Sport

24.12.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast!

GEST ZA POŠTOVANJE: Klub se trenutno nalazi u teškoj situaciji, odluka je bila i više nego laka!

Foto: FK Omladinac Opovo

Nakon dugogodišnjeg igranja Druge južnobanatske lige (grupa Zapad), u Opovo se od ove sezone igra nakon dužeg perioda opštinska liga.

Republika

Omladinac 1927 zimsku pauzu u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo provodi na deobi šeste pozicije na tabeli, sa samo pet osvojenih bodova. Klub je u jasno vidljivoj krizi, i predstojeći period će čelni ljudi iskoristiti da se pre svega ekipa stabilizuje, i da se pripremi za sledeću takmičarsku godinu.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda prvog novajlija u Opovu, uprava kluba je potvrdila da je dogovorila dolazak Milana Šiđanina (34). Reč je o jednom od iskusnijih golmana u okolini, koji je već branio boje Omladinca, i to u periodu od 2016. do početka 2021. godine.

Šiđanin je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Nakon perioda u Sakulama i Sefkerinu, odlučio sam se da se vratim u klub u kojem sam ponikao. Trenutno situacija nije sjajna u Opovu, ali sam spreman da pomognem i nadam se da ću uspeti u tome.

Iskusni čuvar mreže je protekle jeseni sa svojim sada već bivšim klubom, Borcem iz Sakula stigao do titule jesenjeg prvaka višeg ranga. Šiđanin je u karijeri pored epizode u Borcu od godinu i po dana, bio član i Tempa iz Sefkerina, takođe isti vremenski period. 

Njegovim dolaskom klub je dobio iskusnog golmana, koji će uneti određenu dozu samopouzdanja saigračima. U narednom periodu mogu se očekivati novi igrači u redovima Omladinca, za koje uprava veruje da će u mnogome popraviti sliku na proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading