SARADNJA JE DOGOVORENA: Mnogobrojna publika će na proleće imati priliku da ga vidi u bojama njihovog kluba!

Autor:

Sport

24.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler na novoj adresi.

SARADNJA JE DOGOVORENA: Mnogobrojna publika će na proleće imati priliku da ga vidi u bojama njihovog kluba!

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Klub iz Zrenjanina prošle godine je za dlaku izbegao silazak u niži rang takmičenja, ali je sada situacija u okviru Srpske lige Vojvodine dosta bolja, i već nakon prvog dela prvenstva ekipa je stigla do bodovnog salda od prošle sezone.

Republika

Sastav Radničkog je trenutno na desetoj poziciji sa 18 osvojenih bodova, na proleće se očekuje da ekipa dosta boljim rezultatima napravi proboj ka gornjem delu tabele, a upravo iz tog razloga se radi na jačanju igračkog kadra.

Veliki broj odlazaka iz Zrenjanina "naterao" je upravu da dovede dosta novih lica, od kraja prvog dela sezone opremu Radničkog zadužili su Jovan Mitrović, Strahinja Karišić i Miloš Pelemiš, dok je četvrti novajlija prestavljen u ranim jutranjim satima ove nedelje.

Danilo Provči (20) nakon dve i po godine provedene u redovima Tise iz Adorjana stiže u Radnički. Reč je o ofanzivnom napadaču, koji se najbolje snalazi na poziciji desnog krila i koji je ove jeseni bio redovan na utakmicama u okviru srpskoligaškog karavana.

Republika

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Provči zvanično u Radničkom

Četvrto pojačanje ove zime za Radnički poniklo je u mlađim kategorijama Spartaka iz Subotice, kasnije je prešao u Vojvodinu gde je prošao celokupnu omladinsku školu. Prve seniorske minute sakupljao je u Bačke 1901, odakle je otišao u Adrojan.

Na otvaranju sezone, u drugom kolu u Zrenjaninu sastali su se Radnički i Tisa, tada je Provči na terenu proveo 85. minuta, i uprava zrenjaninaca je imala prilike da ga na delu vidi, gosti su u tom susretu slavili sa 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading