FORMIRA SE STRAŠAN TIM: Nakon fudbalera bogatog intarnacionalnog iskustva u klub stiže i stameni defanzivac - nekadašnja nada Partizana parafirala ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće će proteći u znaku zrenjaninskih fudbalera.

FORMIRA SE STRAŠAN TIM: Nakon fudbalera bogatog intarnacionalnog iskustva u klub stiže i stameni defanzivac - nekadašnja nada Partizana parafirala ugovor!

Foto: YouTube.com/printscreen/Miloš Pelemiš

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog jesenji deo šampionata u okviru vojvođanske grupe srpkoligaškog karavana okončali su na desetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i ukupno 18 osvojenih bodova.

 

Iako u ovom momentu imaju veliki bodovni zaostatak za liderom takmičenja ekipom GFK Slovena iz Rume, u redovima crveno-crnih ne sede skrštenih ruku, već formiraju sastav koji će tokom predstojećeg proleća moći da se suprostavi i najboljim ekipama.

Klub je nedavno informisao javnost da je novi član zrenjaninskog Radničkog postao Strahinja Karišić koji je tokom svoje karijere bio član španske Granade, engleskog Votforda i brazilskog Fluminensea.

Ovoga puta rukovodstvo Zrenjaninaca je obradovalo svoje simpatizere još jednim bombastičnim transferom.

Reč je o dvadesetogodišnjem Milošu Pelemišu koji igra na poziciji defanzivnog veznog igrača.

Pelemiš je fudbalski prohodao u redovima beogradskog Partizana, a u Zrenjanin stiže iz Budućnosti iz Dobanovaca.

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Nova akvizicija Zrenjaninaca

 

- Miloš Pelemiš:

Datum rođenja: 18. februar 2003. godine

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Teleoptik U-17 (Zemun), Partizan U-18 (Beograd), Teleoptik U-19 (Zemun), BSK 1925 (Batajnica), Budućnost (Dobanovci)

Priliku za debi u dresu novog kluba Pelemiš će imati u prolećnoj premijri kada će ekipa zrenjaninskog Radničkog dočekati novosadski Kabel. Meč je na programu trećeg dana meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading