ODLUKA JE NA SELEKTORU STOJKOVIĆU: Srpska reprezentacija može steći veliku prednosti uoči EURA 2024 - ključ uspeha leži nadomak grada Cara Lazara! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za naredno leto već sada mogu da počnu.

ODLUKA JE NA SELEKTORU STOJKOVIĆU: Srpska reprezentacija može steći veliku prednosti uoči EURA 2024 - ključ uspeha leži nadomak grada Cara Lazara! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Grkljana iz istoimenog mesta u Lazarevom gradu, jesenji deo sezone u okviru Druge gradske lige Kruševac FSRO okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od pet pobeda i tri poraza i u prolećne borbe će ući sa zaostatkom od sedam bodova u odnosu na lidera, ekipu Dvorana.

 

I dok su fudbaleri na zasluženom zimskom odmoru, klub je dobio već dobio veliki novogodišnji poklon u vidu lopti kojima će se odigrati i predstojeće Evropsko prvenstvo koje startuje 14. juna naredne 2024. godine utakmicom izeđu domaćina Nemačke i Škotske.

Ekipa Grkljana će imati prilike da već sada oseti čari evropske smotre fudbala, a navedeno bi moglo mnogo da znači i našim reprezentativcima koji su nakon gotovo četvrt veka obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

Naime, ukoliko želi da njegovi izabranici već sada "osete" lopte koje će se koristiti u Nemačkoj, selektor Dragan Stojković može srpske reprezentativce da povede put grada Kruševca i mesta Grkljana, gde ranije od svih drugih mogu doći do prednosti koja možda može biti i odlučujuća u ostvarenju dobrih rezultata.

 

Kad je reč o srpskom nacionalnom timu, "orlovi" takmičenje na EURO 2024 započinju 16. juna kada će u prvom susretu "grupe C" odmeriti snagu sa izabranom selekcijom Engleske. Četiri dana kasnije sledi duel protiv Slovenije, a grupnu fazu završavaju duelom protiv Danske 25. juna.

Kada je reč o ekipi Grkljana, oni će u prvom prolećnom kolu biti slobodni, a zatim ih očekuje duel protiv Poleta u Kobilju.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading