SA NJIMA NEMA ŠALE: Novo pojačanje je stiglo - ni vrh tabele nije tako daleko!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bogatiću se vredno radi ove zime.

SA NJIMA NEMA ŠALE: Novo pojačanje je stiglo - ni vrh tabele nije tako daleko!

Foto: FK Omaldinac Bogatić

Fudbaleri Omladinca iz Bogatića prvi deo sezone u okviru Međuopštinske lige Mačva okončali su na petoj poziciji, ali se čini da borba za sam vrh tabele nije izgubljena.

 

Sportski kolektiv koji je ove godine proslavio četiri i po decenije postojanja ostvario je skor od sedam pobeda, dva remija i četiri poraza i u nastavak takmičenja će ući sa (ne)nadoknadivim zaostatokom od deset bodova u odnosu na lidera Budućnost iz Pocerskog Dobrića.

Kako bi u nastavku šampiosnke trke bili konkurentniji, rukovodstvo kluba iz Bogatića je u prethodnom periodu već angažovalo prvo pojačanje. Reč je o dvadesetogodišnjem Urošu Trifunoviću koji stiže iz redova Mačve 1929 iz Bogatića, a sada je paraf na ugovor sa Omladincem stavio i doskorašnji fudbaler lidera Zone Kolubarsko-mačvanske.

Fudbaler Lipolista Teodor Čolić nova je akvizicija sastava iz Bogatića.

Devetnaestogodišnji fudbaler pokriva pozicije duž desne aut linije. Ponikao je u redovima šabačke Mačve, a zatim je nosio opremu Mačve 1929 iz Bogatića, Mladosti iz Mačvanskog Prnjavora i Lipolista.

Treba napomenuti da i pored činjenice da ima tek 19 godina, Čolić ima bogato zonsko i srpskoligaško iskustvo, s obzirom da je u zonskom rangu takmičenja zabeležio 35 nastupa, a šest puta je bio učesnik srpskoligaških mečeva.

Foto: FK Omaldinac Bogatić

U Bogatiču se pripremaju za velika dela

 

- Teodor Čolić:

Datum rođenja: 16. jun 2004. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: desni bek/desno krilo

Igračka karijera: Mačva U-17 (Šabac), Mačva 1929 (Bogatić), Mladost (Mačvanski Prnjavor), Lipolist (Lipolist)

Priliku za debi u dresu novog kluba Teodor Čolić će imati u prolećnpj premijeri kada će ekipa Omladinca gostovati Mladosti u Mačvanskom Metkoviću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading