OVAKVA TRANSFER BOMBA DUGO NIJE ODJEKNULA: Nekadašnji fudbaler Granade, Votforda i Fluminensea parafirao ugovor - sa njim u timu i snovi postaju realnost! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrhtava grad na obali Begeja.

OVAKVA TRANSFER BOMBA DUGO NIJE ODJEKNULA: Nekadašnji fudbaler Granade, Votforda i Fluminensea parafirao ugovor - sa njim u timu i snovi postaju realnost! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Strahinja Karišić

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog jesenji deo šampionata u okviru vojvođanske grupe srpkoligaškog karavana okončali su na desetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i ukupno 18 osvojenih bodova.

 

Crveno-crni u ovom momentu imaju čak 15 bodova zaostatka u odnosu na aktuelnog lidera ekipu GFK Slovena iz Rume, ali potezi koje rukovodstvo kluba vuče u zimskom prelaznom roku nagoveštavaju da se u gradu na Begeju ne mire sa trenutnim ostvarenjima i da u nastavku takmičenja žele da naprave iskorak.

U tom cilju, klub je danas predstavio svoje prvo zimsko pojačanje.

Reč je o dvadesetšestogodišnjem fudbaleru sredine terena Strahinji Karišiću koji je prethodnih šest meseci bio bez angažmana, a poslednji klub za koji je nastupao bio je beogradski Rad.

Treba napomenuti da je reč o fudbaleru bogatog internacionalnog iskustva. Fudbalski je prohodao u redovima kluba sa Banjice, a zatim se otisnuo u pečalbu gde je nastupao za omladinske timove španske Granade, engleskog Votforda i brazilskog Fluminensea.

Nakon povratka u srpski fudbal, izeđu ostalih je nosio opremu Partizana i Voždovca, a oprobao se i u slovenačkom fudbalu nastupajući za ekipu ND Primorja iz Ajdovščine.

 

- Strahinja Karišić:

Datum rođenja: 3. jul 1997. godine

Mesto rođenja: Priština

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Granada U-19 (Španija), Granada B (Španija), Votford U-23 (Engleska), Fluminense U-20 (Brazl), Rad (Beograd), Partizan (Beograd), Teleoptik (Zemun), Voždovac (Beograd), Sinđelić (Beograd), ND Primorje Ajdovščina (Slovenija), OFK Žarkovo (Beograd), OFK Bačka (Bačka Palanka), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Reprezentacija: Srbija U-17 (3 ut. / 1 gol); Srbija U-19 (1 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Karišić će imati u prolećnoj premijri kada će ekipa zrenjaninskog Radničkog dočekati novosadski Kabel. Meč je na programu trećeg dana meseca marta 2024. godine.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading