POVRATAK OTPISANIH: Ključa u južnom Banatu - Vojvodina vratila dvojicu nekadašnjih fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija transfera je nastavljena.

POVRATAK OTPISANIH: Ključa u južnom Banatu - Vojvodina vratila dvojicu nekadašnjih fudbalera!

Foto: FK Vojvodina Crepaja

Fudbaleri Vojvodine iz Crepaje prvi deo šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo okončali su na trećoj poziciji i svi u južnom Banatu se nadaju da plavo-beli u nastavku šampionata mogu da se uključe u borbu za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Drugu južnobanatsku ligu Zapad.

 

Sportski kolektiv iz Crepaje je tokom prethodnih takmičarskih meseci ostvario skor od pet pobeda, dva remija i isto toliko poraza i u nova iskušenja ulazi sa dva boda deficita u odnosu na lidera Slaviu iz Kovačice.

Kako bi u nastavku borbe za bodove bili konkurentni, Vojvodina je već angažovala dvadesetsedmogodišnjeg Slavoljuba Dukovskog dosadašnjeg kapitena pančevačkog Voje Gačića, a samo par sati kasnije obelodanjena su još dva transfera.

Članovi Vojvodine postali su i Jovan Živkov i Nikola Nikolić.

Jovan Živkov se nakon "izleta" u ekipi Voje Gačića iz Pančeva vraća u Crepaju i svakako će predstavljati veliko pojačanje kada j poslednja linija tima u pitanju.

Pored Živkova i Nikola Nikić se vraća u svoj nekadašnji klub. On stiže iz redova Spartaka 1911 iz Debeljače i od njega će se mnogo očekivati u nastavku takmičarske sezone.

Republika

Foto: FK Vojvodina Crepaja

Povratak otpisanih - Živkov i Nikolić ponovo u Crepaji

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, u prvoj prolećnoj rundi ekipa Vojvodine u Crepaji dočekuje Jedinstvo iz Dubovca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom klub iz Dubovca rezultatom 1:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading