ZADOVOLJAN SAM IGRAČKIM KADROM: Iskusni trener ne očekuje buran prelazni rok - ako se pojavi neki zanimljivi igrač, klub će reagovati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Groznice prelaznog roka ovoga puta (ne)će biti...

ZADOVOLJAN SAM IGRAČKIM KADROM: Iskusni trener ne očekuje buran prelazni rok - ako se pojavi neki zanimljivi igrač, klub će reagovati!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda iza sebe imaju više nego uspešnu polusezonu u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala i već sada mnogi stručnjaci smatraju da će se od naredne jeseni romantika zahvatiti superligaški karavan.

 

Ekipa sa Omladinskog stadiona je tokom 20 prvenstvenih mečeva zabeležila 16 pobeda, tri remija i jedan poraz i u nastavak takmičenja ulazi sa čak 17 bodova prednosti u odnosu na najbliže konkurente Inđiju Toyo Tires i leskovačku GFK Dubočicu.

Sumirajući ostvareno u prethodnoj polusezoni, trener "romantičara" je istakao:

- Nismo očekivali ovakav rezultat s obzirom na to da smo ušli iz Srpske lige. Mnogo novih igrača je došlo i, tad, bili bismo zadovoljni da budemo i među prva četiri. Da su osvojena 34 boda, to bi bilo odlično - rekao je u razgovoru za "Sportski žurnal" Simo Krunić i dodao:

- Stvari su se odvijale kako treba: dobar početak sezone, održavanje forme, međutim, nije bilo lako. Bilo je pet ili šest utakmica koje su mogle vrlo lako da odu na stranu protivnika. Igrači su uspeli da prelome neizvesne mečeve i to je na kraju donelo ovoliku prednost. Nismo obraćali pažnju na to kolika je bodovna razlika. Sve je išlo postepeno, od jednog do drugog ispita. Želja da se što više pobeđuje odrazila se i na tabelu. Opuštanja nema, ostalo je još pola prvenstva.

Republika

Foto: Starsport

Simo Krunić vodi romantičare sigurnim korakom ka eliti

 

Strateg lidera je posebno istakao:

- Kao i na svakoj utakmici u prolećnom delu sezone, ući ćemo maksimalno ozbiljno, sa željom da pobedimo. Ne mora to da bude ne znam koja razlika u bodovima. Bitno je da klub ponovo uđe u Superligu.

Za kraj, bilo je zanimljivo čuti kakvi su planovi u zimskom prelaznom roku:

- Radim zajedno sa Andrejom Mrkelom, sportskim direktorom. Razgovarali smo i smatram da ako se pojavi neki igrač koji može da dodatno ojača sastav, pričaće se sa njim. S druge strane, zadovoljan sam i sa ovim što imam. Nikad ne znate šta može da se dogodi, neki važni igrači možda i odu. Ostale ekipe će pokušati da uđu jače u nastavak prvenstva, ako bude bilo potrebe dovešćemo dvojicu ili trojicu i tako pojačati konkurenciju u celom timu - zaključio je Simo Krunić.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolećnoj premijeri OFK Beograd gostuje ekipi RFK Novog Sada 1921. Mel je planiran za 24. februar 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading