ON JE JEDAN OD GLAVNIH ADUTA U BORBI ZA ŠAMPIONSKI PEHAR: Matija Savović začarao protivnike - napadači nemaju rešenja za hobotnicu iz Garevine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao je da bira gde će nastaviti karijeru, ali se odlučio za povratak na mesto gde je sve počelo i nije pogrešio.

ON JE JEDAN OD GLAVNIH ADUTA U BORBI ZA ŠAMPIONSKI PEHAR: Matija Savović začarao protivnike - napadači nemaju rešenja za hobotnicu iz Garevine!

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

Prolećne borbe u okviru Druge rasinske okružne lige doneće velika uzbuđenja kada je u pitanju borba za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja.

 

U ovom momentu bodovna razlika između šampiona prvog dela takmičenja, Mladosti 1977 iz Garevije i četvrtoplasiranog Jezera 2017 iznosi svega četiri boda, mada se ne sme zaboraviti da ima još ekipa koje će iz drugog plana pokušati da stignu do plasmana u elitni rang rasinskog fudbala.

Ekipa iz Garevine je tokom 15 prvenstvenih utakmica ostvarila skor od 12 pobeda, dva remija i jednog poraza, a uz 38 osvojenih bodova ostvarili su i skor od 60 datih i 15 primljenih pogodaka.

Mladost 1977 je tokom jeseni u svojim redovima imala dvojicu vrhunskih strelaca Filipa Ignjatovića i Nemanju Planiničića koji su zajedno postigli čak 37 pogodaka, ali se istovremeno ne sme prenebragnuti činjenica da je ekipa i na drugoj strani terena imala uzdanicu. golmana koji je "do ludila" dovodio protivničke golmane.

Reč je o Matiji Savoviću čuvaru mreže koji je tokom prvog dela takmičenja na šest mečeva ostao nesavladan, a najslabiji dan je imao prvog novembarskog vikenda kada je u Gornjem Ribniku primio četiri pogotka od ekipe Ribnika, ali je Mladost 1977 i u tom susretu trijumfovala rezultatom 7:4.

 

Navedeni treojac svakako će biti i uzdanica sastava iz Garevine u prolećnim borbama kada će se odlučivati o osvajaču titule i putniku u viš rang.

Da podsetimo, prolećnu premijeru ekipa Mladosti 1977 će imati protiv imenjaka u Donjem Katunu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading