TRESU MREŽE KAO OD ŠALE: Dvojac plavo-belih postigao više golova od gotovo svih članova ligaškog takmičenja - oni su tas na vagi u borbi za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovi su njihova opsesija.

TRESU MREŽE KAO OD ŠALE: Dvojac plavo-belih postigao više golova od gotovo svih članova ligaškog takmičenja - oni su tas na vagi u borbi za šampionski pehar!

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

Fudbaleri Mladosti 1977 iz Garevine prvi deo šampionata u okviru Druge rasinske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji sa bodom više u odnosu na drugoplasirane Bele Orlove iz Tobolca i četiri u odnosu na Borac iz Gornjeg Katuna i Jezera 2017 sa Zlatara.

 

Sastav iz Garevine je bi više nego efikasan tokom prethodnih meseci. U ukupno 15 prvenstvenih mečeva postigli su 60 pogodaka, što iznosi sjajno ostvarenje od četiri gola po susretu.

Najefikasniji su bili u meču trećoj takmičarskoj rundi kada su ekipu Vinogradara iz Riljca savladali rezultatom 8:0, dok su mrežu Ribnika iz Gornjeg Ribnika tresli sedam puta, a Mladost iz Donjeg Katuna i ekipa Garevine su mečeve protiv Mladosti 1977 završavale sa po šest lopti u mreži.

Ono što posedno upada u oči kada je u pitanju ekipa Mladosti 1977 iz Garevine, jeste činjenica da je dvojac napadača ove ekipe Filip Ignjatović i Nemanja Planiničić zajedno postigao čak 37 pogodaka.

Kada se pogleda tabela Druge rasinske okružne lige uočljivo je da je više golova od navedenog dvojca postigla jedino ekipa Velike Drenove koja je stigla do broja od 44 postignuta pogotka.

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

Jesenji šampioni - Druge rasinske okružne lige

 

Filip Ignjatović je sa 23 psotignuta gola golgeter jesenjeg dela šampionata, dok je Nemanja Planiničić sa 14 golova treći na listi strelaca navedenog ranga takmičenja.

Potpuno je jasno da će njih dvojica biti i ključni faktori u borbi Mladosti 1977 za plasman u viši rang takmičenja, Prvu rasinsku okružnu ligu 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading