PRAVE VREDNOSTTI I DALJE POSTOJE: Sjajan potez dvojice mladih fudbalera - njihov primer svi treba da slede!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoinijativno su se latili posla i pokazali mnogima kako se voli klub i brine o njemu.

PRAVE VREDNOSTTI I DALJE POSTOJE: Sjajan potez dvojice mladih fudbalera - njihov primer svi treba da slede!

Foto: FK Trstenik PPT

Fudbaleri Trstenika PPT treću sezonu u kontinuitetu se takmiče u okviru četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala Zone Zapad, a ostvarenjima u prethodnoj jeseni najavili su možda i skori povratak u trećeligaški karavan, Srpsku ligu Istok.

 

Trsteničani su tokom prethodne jeseni ostvarili skor od devet pobeda i pet remija i sa ukupno 27 osvojenih bodova u nastavak takmičenja ulaze sa visoke treće pozicije, ali se čini da je borba za šampiosnki pehar u aktuelnoj takmičarskoj godini izgubljena, s obzirom da im lider Morava 1918 iz Ćuprije u ovom momentu beži čitavih 13 bodova.

Ipak, iz Trstenika nam ove zime stiže sjajna fudbalska priča.

Naime, prethodnog vikenda dvojica dečaka koji su članovi mlađih selekcija sportskog kolektiva iz Trstenika, samoinicijativno su organizovali radnu akciju sređivanja stadiona. Oni su uklonili smeće i polomljene stolice sa tribina stadiona i time zasigurno dali primer i daleko starijim od sebe.

Dvojica, na žalost neimenovanih fudbalera su pokazala da prave vrednosti i dalje postoje i da ih treba negovati, a istovremeno posebno treba čestitati i trenerima dvojice dečaka koji ih pored fudbalske edukacije, uče i da vole klub u kojem se nalaze i da se ponašaju odgovorno prema njemu.

Foto: FK Trstenik PPT

Zahvaljujući dvojici mladih fudbalera tribine stadiona su očišćenje

 

Kada je reč o aktuelnoj takmičarskoj sezoni, igrači Trstenika PPT nalaze se na zasluženom zimskom odmoru, a u prolećnoj premijeri će gostovati u Zleginju ekipi Vinogradara.

Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijumfom Trstenika PPT rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading