PARTIZAN NA TURBO POGON: Dolaskom Kaurina crno-beli formirali strašan tandem - brzonogi dvojac vodi ekipu ka tituli!!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova akvizicija kluba donosi brzinu kojoj će se protivnici teško odupreti.

PARTIZAN NA TURBO POGON: Dolaskom Kaurina crno-beli formirali strašan tandem - brzonogi dvojac vodi ekipu ka tituli!!

Foto: Privatna arhiva/Dragomir Kaurin

Fudbaleri Fruškogorskog Partizana prvi deo sezone u okviru Prve novosadske lige okončali su na visokoj četvrtoj poziciji sa šest bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg šampiona ekipu Šajkaša 1908 iz Kovilja.

 

Crno-beli su 15 prvenstvenih mečeva ostvarili skor od deset pobeda, tri remija i dva poraza i ukupno 33 osvojena boda garantuje im prolećnu borbu za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

Kako bi do navedenog i stigli, rukovodstvo Fruškogorskog Partizana je angažovalo veliko pojačanje u liku doskorašnjeg člana Železničara iz Inđije, Dragomira Kaurina, igrača kojeg krasi velika brzina i koji je u dresu "inđijske dizelke" u prethodne dve sezone stigao do isto toliko šampionskih pehara.

Ono što posebno raduje sve u Bukovcu, jeste činjenica da su crno-beli angažovanjem Kaurina formirali tandem Miroslav Klincov-Dragomir Kaurin, dvojac koji će svojim iskustvom, ali i brzinom zasigurno predstavljati veliku prednost crno-belih u borbi sa rivalima kada je u pitanju šampionski pehar.

Foto: FK Fruškogorski Partizan

U Bukovcu je sve spremno za viši rang takmičenja

 

Navijači crno-belih su oduševljeni i već sada su društvene mreže preplavljene komentarima da klub nikada nije u svojim redovima imao takav dvojac fudbalera koji odskaču od aktuelnog takmičarskog ranga i za koji mnogi fudbalski stručnjaci smatraju da je u pitanju tandem koji bi ravnopravno mogao da nastupa i u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Ostaje samo da se vidi hoće li se navijačka nadanja i ostvariti na terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading