DETONACIJA: Paraf je stavljen - poznato je gde će iskusni fudbaler nastaviti karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo najveći transfer u istoriji kluba?

DETONACIJA: Paraf je stavljen - poznato je gde će iskusni fudbaler nastaviti karijeru!

Foto: Starsport

Fudbaleri Kulpina iz istoimenog mesta prvi deo sezone u okviru Područne fudbalske lige Sombor okončali su na drugoj poziciji sa svega bodom manje u odnosu na jesenjeg šampiona, ekipu Budućnosti iz Parage.

 

Crveno-beli su zabeležili skor od 11 pobeda, dva remija i isto toliko poraza što im daje veliku šansu da se tokom proleća ravnopravno umešaju u borbu za sam vrh tabele i plasman u viši stepen takmičenja, Vojvođansku ligu Sever.

Kako bi navedeno i ostvarili klub je angažovao iskusnog fudbalera sredine terena, nekadašnjeg reprezentativca Srbije Veseljka Trivunhovića.

Četrdesettrogodišnji fudbaler u Kulpin stiže iz redova ekipe Soko iz Nove Gajdobre u kojoj je od leta 2021. godine bio i i grač i trener, tako da se očekuje da će i u novom klubu svojim budućim saigračima pomoći kako na terenu, tako i kraj aut linije.

Tokom dosadašnje karijere Trivunović je nastupao za veliki broj srpskih klubova, a izta sebe ima i internacionalno iskustvo u redovima azerbejdžanske Gabale.

Foto: Starsport

Trivunović u dresu OFK Bačke iz Bačke Palanke

 

- Veseljko Trivunović:

Datum rođenja: 13. januar 1980. godine

Mesto rođenja: Banjaluka

Pozicija u timu: vezni fudbalerž

Igračka karijera: OFK Bačka U-19 (Bačka Palanka), OFK Bačka (Bačka Palanka), Crvena zvezda (Beograd), Loznica (Loznica), Jedinstvo (Ub), Radnički (Obrenovac), ČSK-Pivara (Čelarevo), Mladost (Apatin), Vojvodin (OFK Beograd), Gabala (Azerbejdžan), Spratak (Subotica), Hajduk (Divoš), Soko (Nova Gajdobra)

Reprezentativna karijera: Srbija (6 utakmica / 1 gol)

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru PFL Sombor, ekipa Kulpina u prolećnoj premijeri dočekuje Krila Krajine iz Bačke Palanke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading