APEL FUDBALSKOG SAVEZA: Treneri, gde ste?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.12.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme polako ističe, a prijavljenih nema.

APEL FUDBALSKOG SAVEZA: Treneri, gde ste?

Foto: FSB

Borba za bodove u ligama pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda, kada je u pitanju prvi deo takmičarske 2023/24 godine, je okončana.

 

Klubovi, igrači, treneri i sportski radnici uveliko su na zimskom odmoru, ali je upravo period kada takmičenja nema, iskorišćen od strane prestoničkog fudbalskog saveza, kako bi se važne sportske, ali i administrativne stvari obavile.

U tom cilju, Fudbalski savez Beograda je uputio javni apel putem svog zvaničnog portala. Apel FSB-a prenosimo u celosti:

- Treneri koji su stekli UEFA „C“ licencu 2020. godine treba da znaju da se ona obnavlja na svake tri godine kao što je to slučaj i sa ostalim UEFA licencama („PRO“, „A“, „B“ itd). S obzirom na to da je Seminar za obnovu UEFA licenci zakazan za 26. decembar 2023. godine i da je prijavljivanje uveliko u toku, čudno je da se ni jedan od trenera koji imaju UEFA „C“ licencu stečenu 2020. godine nije do sada prijavio - ističu iz krovne prestoničke organizacije, a zatim i dodaju:

- Ovom prilikom pozivamo trenere kojima UEFA „C“ licenca ističe 31.12.2023. godine da istu obnove ukoliko su sa istom angažovani u takmičenjima, jer ukoliko to ne učine biće im suspendovane dozvole za rad izdate za takmičarsku sezonu 2023/2024.

Foto: Fudbalski savez Beograda

Apel Fudbalskog saveza Beograda trenerima

 

Ostaje da se vidi hoće li treneri koji predvode klubove u okviru Srpske lige Beograd, Beogradske zone, Prvih beogradskih liga, Međuopštinskih liga Beograda, kao i opštinskih takmičarskih rangova, da se prijave i iskoriste piliku koju im pruža gradski fudbalski savez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading