PRED NAMA SU ISTORIJSKI USPESI: Predsednik crveno-belih analizirao prvi deo sezone - prokomentarisao je i rad aktuelnog šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.12.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rumi ne kriju zadovoljstvo.

PRED NAMA SU ISTORIJSKI USPESI: Predsednik crveno-belih analizirao prvi deo sezone - prokomentarisao je i rad aktuelnog šefa stručnog štaba!

Foto: GFK Sloven Ruma

Fudbaleri GFK Slovena iz Rume prethodne 2022/23 sezone zajedno sa ekipom Železničara iz Inđije kroz južnu grupu vojvođanskog fudbala, stigli su do plasmana u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodine, a upravo su dve navedene ekipe obeležile i prethodnu jesen u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa iz Rume je prvi deo šampionata okončala sa skorom od 11 pobeda i četiri remija i sa ukupno 33 osvojena boda u odlučujuće borbe za plasman u Prvu ligu Srbije, ulazi sa najbolje startne pozicije.

Ostvareno u prethodnim mesecima ocenio je i prvi čovek crveno-belih iz Rume Milorad Batalo:

- Jesen smo priveli kraju na najbolji način. Zimujemo na tronu, sa 33 boda i čak 28 postignutih golova. Brana Ilić je sa deset golova prvi strelac lige. Pod rukovodstvom Zorana Vasiljevića igrali smo napadački i atraktivno, zadovoljni su i navijači koji nas u velikom broju podržavaju na svim utakmicama i na tome smo im neizmerno zahvalni.

Foto: GFK Sloven Ruma

Zoran Vasiljević vodi sastav iz Rume ka vrhu srpskog fudbala

 

Predsednik kluba je zatim podsetio na bližu istoriju:

- Klub je 2019. godine bio pred gašenjem, a ponekad se osećam kao da sam na početku i da ima još mnogo prostora za napredovanje. Mnogo je urađeno, napredovali smo tri ranga, kada se postave stabilni temelji i svakodnevno marljivo radi, pod vođstvom stručnih trenera, dobar rezultat ne može da izostane.

Za kraj je istakao:

- Ako sve bude funkcionisalo kao i do sada i ukoliko se u bliskoj budućnosti budu realizovali planovi pokrivanja tribina i izgradnje terena sa veštačkom travom, onda će istorijski uspesi biti pred nama i jedva čekamo da ih ostvarimo - rekao je za "Sportski žurnal" Milorad Batalo.

Da podsetimo, premijerni prolećni susret ekipa GFK Slovena će odigrati drugog dana meseca marta 2024. godine kada će u Bečeju gostovati ekipi Bečeja 1918.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading