ZAVRNULI RUKAVE I PRIONULI NA POSAO: Decembarsko umivanje stadiona - infrastrukturni radovi uveliko traju! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se punom parom.

ZAVRNULI RUKAVE I PRIONULI NA POSAO: Decembarsko umivanje stadiona - infrastrukturni radovi uveliko traju! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Kotešica

Fudbaleri Kotešice jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Zapad" okončali su na četvrtoj poziciji sa (ne)nadoknadivim bodovnim zaostatkom u odnosu na lidera, Polet iz Popučke.

 

Kotešica je u 13 odigranih prvenstvenih mečeva zabeležila skor od šest pobeda, tri remija i četiri poraza i sa ukupno 21 osvojenim bodom ulazi u nastavak takmičenja u kojem će zasigurno pokušati da se umešaju u trku za vrh tabele koje vodi u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu.

Da se u Kotešici ozbiljno pristupa nastavku takmičenja, govore današnje slike sa igrališta ovog sportskog kolektiva. Naime, pored činjenice da smo uveliko zagazili u decembar mesec, povoljni vremenski uslovi omogućili su klupskom rukovodstvu da organizuje neophodne radove kako bi teren u nastavku takmičenja omogućio fudbalerima da pruže sve što umeju i znaju.

 

 

Da podsetimo, u premijernom takmičarskom susretu u 2024. godini ekipa Kotešice gostuje u Gornjem Crniljevu ekipi Milenka Pavlovića.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran u Kotešici 20. avgusta ove godine, domaćin je ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading