SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Nakon prošlosezonske titule, napustio je klub - sada se vraća da ponovi ostvarenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova titula je na dohvat ruke...

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Nakon prošlosezonske titule, napustio je klub - sada se vraća da ponovi ostvarenja!

Foto: FK Junior Novo Naselje

Fudbaleri Juniora iz valjevskog Novog Naselja prethodne sezone su ubedljivo stigli do šampionskog pehara u Međuopštinskoj ligi Kolubara - "grupa Zapad", čime su i izborili plasman u viši rang takmičenja.

 

Gde su stali prethodnog proleća, igrači Junior Novog Naselja su nastavili i tokom tek okončane jesenje polusezone gde su u Kolubarskoj okružnoj ligi prvi deo takmičenja završili na prvom mestu sa dva boda više u odnosu na prvog pratioca, ekipu Trliča iz istoimenog mesta.

Kako bi u nastavku sezone trener imao na raspolaganju tim koji je kadar da i u aktuelnoj takmičarskoj godini stigne do šampiosnkog pehara, klub je u zimskom prelaznom roku angažovao prvo pojačanje.

Novi, stari član Junior Novog Naselja iz Valjeva je postao Marko Popović.

Foto: FK Junior Novo Naselje

Novo, staro lice u Novom Naselju - Marko Popović

 

U pitanju je fudbaler kojeg navijači odlično poznaju, s obzirom da je tokom prethodne sezone sa pet golova i šest asistencija učestvovao u pohodu Juniora na šampionski pehar, a koji se nakon šestomesečnog "izgnanstva" i nastupa za Proleter iz Bajevca, vraća među Valjevce.

Kada je reč o nastavku takmičenja, Junior Novo Naselje u prolečnoj premijeri dočekuje ekipu Dimitrija Tucovića iz Ćelije. Reč je o ekipi koja je jesen okončala na trećoj poziciji, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading