ODLUKA JE DONETA: Klub okreće novu stranicu istorije - on je preuzeo rukovodeću palicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavak takmičenja klub ulazi sa znatno podmlađenim rukovodstvom.

ODLUKA JE DONETA: Klub okreće novu stranicu istorije - on je preuzeo rukovodeću palicu!

Foto: FK Batovac

Fudbaleri Batovca iz istoimenog mesta u opštini Požarevac, jesenji deo sezone u okviru Braničevske okružne lige okončali su na 12. poziciji sa ukupno 13 osvojenih bodova.

 

Ekipa je tokom 14 prvenstvenih mečeva zabeležila skor od četiri pobede, jednog remija i devet poraza i u nastavak takmičenja će ući sa jasnom željom da izbori opstanak u navedenom takmičarskom rangu.

Igrački kadar će tokom zimske pauze pretrpeti velike promene, a istovremeno je doneta odluka da se podmladi i rukovodeći kadar. Tim povom klub se jasnosti obratio saopštenjem:

- S obzirom da nam je ekipa mlada,trener mlad,red je bio da i upravni odbor podmladimo. Nakon četiri godine na mestu predsednika, Dragan Marković je svoje mesto prepustio nekom mlađem - ističe se na početku saopštenje, a zatim dodaje:

- Popularni Đađe ostaje u Upravnom odboru kluba, a na njegovo dosadašnje mesto dolazi Nemanja Icić. Nemanja je jako mlad i veoma ambiciozan. Sve ove godine je u klubu tako da mu je sve poznato i očekujemo da će se snaći u novoj ulozi.

Foto: FK Batovac

Nemanja Icić - preuzima rukovođenje klubom

 

Za kraj, iz redova Fudbalskog kluba Batovac se dodaje:

- Upravni odbor je pojačan još jednim članom. Darko Stević je pojačanje za naš upravni odbor. Naš čovek, naš drugar i isto čovek koji nas prati sve ove godine i upoznat je sa ekipom i radom uprave.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku takmičenja, Batovac će u prolećnoj premijeri gostovati u Petrovcu na Mlavi ekipi Trgovačkog. U prvom ovosezonskom duelu dve ekipe, Batovac je na svom terenu slavio rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading