NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: On je izabran za najboljeg sportistu u 2023. godini - plavo-bela porodica je ponosna na svog kapitena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečano je bilo u Donjem Tovarniku.

NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: On je izabran za najboljeg sportistu u 2023. godini - plavo-bela porodica je ponosna na svog kapitena!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na drugoj poziciji sa bodom zaostatka u odnosu na lidera takmičenja, ekipu Hajduka iz Divoša.

 

Plavo-beli su su tokom prvo dela takmiačrske 2023/24 godine ostvarili skor od 11 pobeda, tri remija i jedan poraz, što im u nastavku sezone garantuje ravnopravnu borbu za ostvarenje velikog uspeha, plasmana u viši rang takmičenja, vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana.

Kraj godine donosi i analizu ostvarenog u prethodnih 365 dana, a samim tim i nagrađivanje onih koji su obeležili 12 meseci za nama.

U sportskoj hali u Donjem Tovarniku u petak 15. decembra održana je svečanost dodele Godišnjih nagrada Sportskog saveza “Razvoj sportova” za 2023. godinu. Za najboljeg seniorskog sportistu izabran je kapiten Fudbalskog kluba Sloboda iz Donjeg Tovarnika, Miloš Josimov, a njemu je prestižnu nagradu uručio predsednik Opštine Pećinci gospodin Siniša Đokić.

Nakon proglašenja za najboljeg sportistu, kapiten Josimov je kratko izjavio:

- Želeo bih da se zahvalim Sportskom savezu i Opštini Pećinci na nagradi za sportistu godine. Vrlo sam srećan i počastvovan zbog nagrade i ona nosi posebnu težinu za mene, jer dolazi iz moje sredine. U isto vreme osećam obavezu da u narednom periodu opravdam ovu nagradu tako što ću beležiti još bolje rezultate sa svojim klubom, kao i da mlađim saigračima budem uzor i model ponašanja. U godini za nama Sloboda je beležila istorijske rezultate, a u narednom periodu ćemo stremiti ka pomeranju još jedne granice u vidu plasmana u Srpsku ligu.

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Navikli su na slavlja - fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika

 

Fudbaleri Slobode su trenutno na zasluženom zimskom odmoru, a prvo prolećno iskušenje imaće drugog dana meseca marta kada će na svom terenu dočekati Mladost iz Bačkog Jarka.

Prvi susret dve ekipe koji je odigran polovinom meseca avgusta, fudbaleri Mladosti su rešili u svoju korist rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading