PROTIVNICIMA ĆE KLECATI NOGE: Lider će na proleće nastupati u novoj sportskoj opremi - pomoć je stigla od CRVENE ZVEZDE i kluba navijača!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakako će tokom prolećnog dela sezone biti prepoznatljivi.

PROTIVNICIMA ĆE KLECATI NOGE: Lider će na proleće nastupati u novoj sportskoj opremi - pomoć je stigla od CRVENE ZVEZDE i kluba navijača!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri BSK-a iz Bele Vode jesenji deo šampionata u okviru Gradske lige Kruševca FSRO, okončali su na liderskoj poziciji sa 40 osvojenih bodova, pet više u odnosu na najbližeg pratioca, ekupu Naupare.

 

Sastav iz Bele Vode je prvi deo šampionata okončao sa skorom od 14 pobeda i svega jednog remiija (Šanac 0:0) što jasno ukazuje da su plavo-beli apsolutni favoriti kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Prvu rasinsku okružnu ligu.

Ono što sve u ekipi može obradovati, ejste činjenica da je klub dobio vrednu donaciju dresova u kojima će nastupati tokom predstojeće prolećne polusezone.

Tim povod klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem putem društvenih mreža:

- Veliko hvala dragim prijateljima Fudbalskom klubu Crvena zvezda i Klubu navijača Crvene zvezde iz Kruševca koji vodi Dejan Jovanović, na donaciji.

Nova sportska oprema izazvala je oduševljenje ne samo igrača, već i ljubitelja fudbala, a svi se nadaju da će ekipa u novim dresovima ostvariti slične rezultate kao srpski fudbalski šampion.

Republika

Foto: FK BSK Bela Voda

Jesenji šampioni Gradske lige Kruševac FSRO u novoj sportskoj opremi

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa BSK Bele Vode u prolećnoj premijeri gostuje u Gaglovu istoimenoj ekipi. U prvom ovosezonskom meču BSK je na svom terenu savladao Gaglovo rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading