DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Putevi im se razilaze - najbolji strelac u klupskoj istoriji okreće novu stranicu karijere!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan važan deo klupske istorije je okončan.

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Putevi im se razilaze - najbolji strelac u klupskoj istoriji okreće novu stranicu karijere!

Foto: FK Vrelo Sport

Fudbaleri Vrelo Sporta prethodne jeseni po prvi put u istoriji kluba takmičili su se u trećem stepenu nacionalnog fudbala, Srpskoj ligi Zapad.

 

Debitant u takmičenju je prvi deo sezone okončao na 14. poziciji sa skorom od tri pobede, četiri remija i osam poraza i ukupno 13 osvojenih bodova i potpuno je jasno da ih tokom predstojećeg proleća očekuje grčevita borba za očuvanje statusa srpskoligaša.

Učinak ekipe iz Vrela svakako je mogao biti i bolji da ekipa u poslednja četiri prvenstvena duela nije osvojila svega jedan bod, ali je već sada jasno da će Vrelo Sport u predstojećim mesecima imati otežavajuću okolnost kada je u pitanju ostvarenje ciljeva.

Naime, najbolji strelac u istoriji kluba i jedan od najboljih igrača Marko Đurđević je napustio Vrelo Sport. Tim povodom klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem:

- Marko Đurđević više nije igrač našeg kluba. Marko je najbolji strelac u istoriji kluba i jedan od najboljih igrača. Hvala ti majstore za predivnih pet sezona. Hvala ti za svaki tvoj gol. Hvala ti za profesionalizam. Tvoje Vrelo Sport ti želi puno sreće.

Foto: FK Vrelo Sport

Šampionska ekipa Vrelo Sporta - sezona 2022/23

 

- Marko Đurđević:

Datum rođenja: 30. mart 1989. godine

Mesto rođenja: Valjevo

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Radnički (Nova Pazova), SK Slovan HAK Beč (Austrija), Prva Iskra (Barič), Radnički (Obrenovac), Vrelo Sport (Vrelo)

Đurđević je u ekipu stigao kada se klub nalazio u Zoni Kolubarsko-mačvanskoj i učesnik je svih istorijskih ostvarenja sportskog kolektiva koji je osnovan 2015. godine.

Za sada nije poznato gde će Đurđević nastaviti svoju igračku karijru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading