U NAREDNOM PERIODU ĆEMO NAČINITI ISKORAK: Crno-beli sumirali jesenju polusezonu - evo kako su ocenili dosadašnja ostvarenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumirali su ostvareno tokom prvog dela šampionata.

U NAREDNOM PERIODU ĆEMO NAČINITI ISKORAK: Crno-beli sumirali jesenju polusezonu - evo kako su ocenili dosadašnja ostvarenja!

Foto: FK Prvi partizan Užice

Pre tačno 14 dana, fudbaleri užičkog Prvog Partizana odigrali su poslednji susret u okviru jesenjeg dela zakmičenja Zlatiborske okružne lige.

 

Crno-beli su sa ubedljivih 5:0 savladali ekipu Glumača iz istoimenog mesta, čime se Prvi Partizan pozicionirao na devetoj poziciji petog stepena takmičenja u okviru srpskog klupskog fudbala.

Uoči odlaska na zimski odmor, rukovodstvo užičkih crno-belih je sumiralo prethodnu jesen:

- Ni malo prijatan početak prvenstva. Porazi od Omladinca, Lazarice, Tare i Jasena na samom početku, poljuljali su moral u ekipi, ali zajedništvo nisu uspeli. Tu rezultatsku, ne i igračku krizu, prekidamo na Rudniku, bod protiv Poleta smatramo prekretnicom ove polusezone - istišu iz redova Prvog Partizana, a zatim i dodaju:

- Uspeli smo da pobedimo glavne konkurente u borbi za opstanak (Bakionicu, Gorobilje,  Kotroman sa Mokre Gore, Glumač i Jedinstvo Kalenić), bod protiv Višesave bio je dovoljan za skor od pet pobeda, dva remija i sedam poraza i spokojno deveto mesto uz 17 osvojenih bodova.

Na kraju iz redova užičkog klupa posebno ističu:

- Deveta pozicija u pretposlednjem rangu takmičenja, za neme posmatrače i ljude koji nisu u sportu, pogotovu amaterskom, sigurno da ne predstavlja nekakav veliki uspeh, ali se ne možemo složiti sa tim. Naš klub duge tradicije, postoji i razvija se postepeno. Gradimo ga na zdravim temeljima da u nekom narednom periodu napravimo i iskorak dalje.

Foto: FK Prvi partizan Užice

Pravi rezultati se tek očekuju - FK Prvi Partizan Užice

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, Prvi Partizan će u prolećnoj premijeri gostovati u Zdravčićima ekipi Omladinca. Biće to veliki derbi timova koje se nalaze u sredini tabele, nakon čega će biti jasnije koji od dva tima se može nadati prohodnosti ka gornjem domu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading