CRNO-BELI MANEKENI: Nova sportska oprema je stigla - pleniće izgledom tokom predstojećeg proleća! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavak borbe za titulu ulaze i sa novom sportskom opremom.

CRNO-BELI MANEKENI: Nova sportska oprema je stigla - pleniće izgledom tokom predstojećeg proleća! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Fudbaleri Šajkaša 1908 iz Kovilja prvi deo šampionata u okviru Prve novosadske lige okončali su na liderskoj poziciji sa tri boda prednosti u odnosu na najbližeg konkurenta OFK Sirig.

 

Crno-beli su tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od 12 pobeda i tri remija (Fruškogorac Sremska Kamenica 1:1, OFK Futog 1:1, ŽSK Žabalj 1:1) i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa najbolje startne pozicije.

U borbu za osvajanje šampionskog pehara ekipa Šajkaša 1908 ulazi i u potpuno novoj sportskoj opremi. Fudbaleri crno-belih su pored novih dresova, dobili i trenerke, tako da je potpuno jasno da će tokom narednog proleća uz kvalitetne partije na zelenom tepihu, biti primećeni i po opremi koju će nositi.

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, crno-beli će u prolećnoj premijeri na svom terenu u Kovilju dočekati ekipi Petrovaradina. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Šajkaša 1908 rezultatom 0:4.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading