MALI KLUB ZA VELIKA DELA: Za kraj kalendarske godine - "radnička klasa" se javnosti obratila saopštenjem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna uspešna godina je za njima.

MALI KLUB ZA VELIKA DELA: Za kraj kalendarske godine - "radnička klasa" se javnosti obratila saopštenjem!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca prvi deo sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončali su na petoj poziciji sa pet bodova deficita u odnosu na lidera šampionata, ekipu Palilulca.

 

Popularna "radnička klasa" je zabeležila skor od pet pobeda, jednog remija i tri poraza, ali i pored trenutnog zaostatka za vodećom ekipom šestog ranga srpskog klupskog fudbala na području prestonice, borba za šampionski pehar i plasman u viši stepen takmičenja, nije izgubljena.

Nakon okončanja takmičarskih mečeva u 2023. godinu, klub se pristalicama, ali i sportskoj javnosti obratio sopštenjem:

- Nakon treće godine postojanja Fudbalskog kluba Miljakovac, sigurno nainteresantnije i najturbulentnije, istorija je ispisana. Pamtiće se evropska gostovanja, fantastična iskustva, raznih akcija, odlazaka stručnog štaba i puno fudbalskih uspona i padova - ističu iz redova "radničke klase", a zatim dodaju:

- Želimo da se zahvalimo svima koji su bili uz nas ove godine, a i onima koji ostaju deo kluba i naredne. FK Miljakovac nastavlja vođen istom idejom kja je tu od samog početka. Naša mislija o malom klubu za velika dela, ne sme da stane.

Foto: FK Miljakovac

Saopštene "radničke klase"

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodoe, ekipa Miljakovca na prolećnoj premijeri gostuje ekipi Resnika. Biće to derbi sredine tabele nakon čega će biti jasnije može li "radnička klasa" da krene ka vrhu tabele.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom ekipe Resnika rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading