SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO: Napadač crveno-belih napustio Srbiju - nepoznanica je gde nastavlja karijeru! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači sa nestrpljenjem očekuju informaciju gde će sjajni fudbaler nastaviti karijeru.

SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO: Napadač crveno-belih napustio Srbiju - nepoznanica je gde nastavlja karijeru! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na ekipu koja se u ovom momentu nalazi na drugoj poziciji, mestu koje po okončanju ligaškog dela takmičenja direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Crveno beli sa stadiona "Dragan Džajić" zabeležil isu skor od osam pobeda, šest remija i isto toliko poraza, a kako su istakli čelnici kluba, navedeno se ne smatra uspehom i ostaje nada da će naredno proleće doneti mnogo bolje partije kluba sa Uba.

Tokom prethodne polusezone u kojoj je klub sa stadiona "Dragan Džajić" zabeležio promenljive rezultate, Kvaku Karikari je postigao deset od ukupno 26 pogodaka crveno-belih, čime je prvi deo šampionata okončao kao kralj strelaca Prve lige Srbije.

Pre samo par dana pojavila se informacija da je neizvestan ostanak Karikarija u redovima Jedinstva. Naime, sjajnim partijama napadač iz Gane je skrenuo pažnju mnogih superligaških ekipa, ali i emisara iz inostranstva, tako da ćemo videti kakva je odluka rukovodstva crveno-belih kada je u pitanju dalji ostanak golegetera ekipe.

Međutim, Karikari je spakovao kofere i napustio Srbiju. On ke na društvenim mrežama objavio fotografije iz aviona, ali i iz Gane gde se fotografisao sa članovima porodice.

 

Za sada sudbina Kvaku Karikarija nije u potpunosti jasna i ostaje da se vidi da li će crveno-beli u nastavak takmičenja ući osetno oslabljeni.

Da podsetimo, ekipa Jedinstva sa Uba u prolećnoj premijeri na svom stadionu "Dragan Džajić" dočekuje ekipu sremskomitrovačkog Radničkog. Utakmica je na programu 24. februara 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljubitelj sporta i razonode

17.12.2023 20:31

Fudbaler koji bi mogao da igra i u najboljim srpskim klubovima.

Ljubitelj sporta i razonode

17.12.2023 20:31

Fudbaler koji bi mogao da igra i u najboljim srpskim klubovima.