PONOĆNA TRANSFER BOMBA: Nakon šefa stručnog štaba, klub je angažovao i dvojicu vrhunskih fudbalera - borba za titulu nije tako daleko!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.12.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno su pristupili zimskoj transfer pijaci.

PONOĆNA TRANSFER BOMBA: Nakon šefa stručnog štaba, klub je angažovao i dvojicu vrhunskih fudbalera - borba za titulu nije tako daleko!

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Fudbaleri Napretka 2021 iz Šuljama prvi deo sezone u okviru Gradska fudbalske lige Sremska Mitrovica okončali su na četvrtoj poziciji sa osam bodova deficita u odnosu na lidera sremskomitrovački Srem, ali niko u redovima plavo-belih ne gubi nadu da se u nastavku takmičenja mogu ostvariti bolji rezultati.

 

Sportski kolektiv iz Šuljama je tokom jeseni zabeležio skor od pet pobeda, jednog remija i četiri poraza, a u cilju ostvarenja prolećnih uspeha, rukovodstvo kluba je na poziciji šefa stručnog štaba angažovalo perspektivnog tridesetsedmogodišnjeg Mileta Ćuruviju, a nakon obavljenog možda i ključnog posla, pristupilo se jačanju igračkog kadra.

Novi članovi Napretka 2021 iz Šuljama postali su Jasmin Smajlović i Sava Vuković.

Jasmin Smajlović je rođen 28. decembra 1998. godine. Igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a u Šiljam stiže iz ekipe Borca iz Stejanovaca. Tokom dosadašnje karijere je nastupao i za sremskomitrovački Mitros, Podrinje iz Mačvanske Mitrovice i BSK Besanovo.

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Ponoćne transfer bombe u Šuljamu

 

Sava Vuković je rođen drugog dana meseca februara 1986. godine. Igra na poziciji polušpica i napadača i svakako će svojim iskustvom doprineti boljim igrama Napretka 2021. Vuković je nastupao u mlađim kategorijama subotičkog Spartaka, a zatim je nosio opremu Fruškogorca iz Sremske Kamenice, Rudara iz Vrdnika i OFK Futoga.

Kako su istakli uz redova kluba iz Šuljama, sada sledi kraći odmor, a zatim se mogu očekivati nove informacije koje će svakako obradovati sve pristalice kluba.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri ekipa Napretka 2021 gostuje u Jarku, trenutno sedmoplasiranom Sremcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading