JAČAJU SE SVI SEGMENTI KLUBA: Nakon igračkih, pojačanja stižu i u stručnom delu ekipe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba razmišlja i o budućnosti...

JAČAJU SE SVI SEGMENTI KLUBA: Nakon igračkih, pojačanja stižu i u stručnom delu ekipe!

Foto: FK Voja Gačić

Fudbaleri Voje Gačića iz Pančeva prvi deo šampionata u okviru Druge južnobanatske lige - "grupa Zapad" okončali su u sredini tabele sa 19 osvojenih bodova i u ovom momentu daleko su od borbe za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, PFL Pančevo.

 

Pančevci su tokom jeseni zabeležili šest pobeda, jedan remi i sedam poraza, ali dešavanja u zimskom prelaznom roku jasno govore da se ekipa Voje Gačića ozbiljno priprema za takmičarska iskušenja tokom proleća.

Dres plavo-bordo boje na proleće će nositi mladi Luka Rakonjac koji stiže iz redova omladinske ekipe pančevačkog superligaša Železničara, da bi pre samo nekoliko dana redove Voje Gačića pojačao i nekadašnji člna ekipe Abdula Selvidin koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima Borca iz Sakula.

Pored igračkih pojačanja klub jača i stručni kadar. Naime, u redove Voje Gačića je stigao Ostoja Vicanović, stručnjak koji se smatra i najboljim trenerom mlađih kategorija na teritoriji južnog Banata.

Foto: FK Voja Gačić

Ostoja Vicanović je stigao u plavo-bordo ekipu

 

Poptuno je jasno da će Pančevci u narednom periodu veliku pažnju posvetiti radu sa mlađim kategorijama od kojih se očekuje da u narednom periodu predstavljaju okosnicu nekih novih sastava Voje Gačića.

Da podsetimo, pančevački fudbaleri su nakon poslednje takmičarske utakmice u 2023. godini, koja je odigrana poslednjeg vikenda meseca novembra u kojoj je Voja Gačić na svom terenu rezultatom 4:0 savladao Mladost iz Vojlovice, otišli na odmor, a prolećnu premijeru će imati u Mramorku gde će odmeriti snagu sa ekipom Proletera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading