KLJUČNI PROBLEM JE REŠEN: Nakon tri godine vraća se kući - možda će on biti tas na vagi u borbi za ostvarenje zacrtanih ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji je dugo iščekivan, konačno je rešen.

KLJUČNI PROBLEM JE REŠEN: Nakon tri godine vraća se kući - možda će on biti tas na vagi u borbi za ostvarenje zacrtanih ciljeva!

Foto: FK Polet 1930 Aleksandrovac

Fudbaleri Poleta 1930 iz Aleksandrovca prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige "Mlava" okončali su na 11. poziciji i potpuno je jasno da ih u predstojećem periodu očekuje borba za očuvanje statusa međuopštinskog ligaša.

 

Sa skorom od četiri pobede, tri remija i šest poraza i ukupno 15 osvojenih bodova, sportski kolektiv iz Aleksandrovca se nalazi na samo korak od pozicije koja po okončanju ligaškog takmičenja vodi u niži rang.

Kako bi predstojeći meseci mirnije protekli, rukovodstvo kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra, a jedan od glavnh koraka ka ostvarenju navedenog, jeste angažovanje Zorana Stokića.

Reč je o čuvaru mreže koji se nakon gotovo tri godine vraća u ekipu Poleta 1930, a s obzirom da je, kako se saznaje, dogovorena četvorogodišnja saradnja, jasno je da time klub na duže staze rešava pitanje čuvara mreže.

Foto: FK Polet 1930 Aleksandrovac

Zoran Stokić se vratio kući

 

Priliku za debi u dresu kluba čiji je član već bio, Zoran Stokić će imati već u prolećnoj premijeri kada će polet 1930 na svom terenu dočekati Jedinstvo iz Smoljinca, ekipu koja je prvi deo šampionata okončala na liderskoj poziciji i kojoj je glavni cilj osvajanje šampionskog pehara i plasman u viši rang takmičenja, Braničevsku okružnu ligu.

U prvom ovosezonskom meču dve ekipe, Jedinstvo je ostvarilo ubedljiv trijumf rezultatom 5:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading