NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA: Osvojite poklon od svog voljenog kluba - evo šta je potrebno učiniti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.12.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bližimo se periodu darivanja.

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA: Osvojite poklon od svog voljenog kluba - evo šta je potrebno učiniti!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Novogodišnji praznici se bliže, a svakako su najmlađi oni koji se poklonima i najviše raduju.

 

U tom cilju, prvoligaš iz "srpske Atine" RFK Novi Sad 1921 je pokrenuo sjajnu akciju koja je namenjena najmlađim pristalicama "kanarinaca". Tim povodom klub sa Detelinare se javnosti obratio putem zvaničnih društvenim mreža:

- Draga deco, fudbalski klub RFK Novi Sad 1921 vas poziva na jedinstvenu novogodišnju akciju, verujemo u snagu vaših kreativnih umova, vašu ljubav premu klubu i zato vas pozivamo da učestvujete u takmičenju u crtanju - ističu iz redova "kanarinaca" i dodaju:

- Svi umetnici uzrasta od tri do deset godina koji su strastveni navijači našeg voljenog kluba pozvani su da nacrtaju crtež koji prikazuje motive vezane za RFK Novi Sad 1921, ili naše igrače. Osećajte se slobodno da koristite boje, detalje i maštovitost kako biste stvorili delo koje odražava ljubav prema našem klubu.

Foto: RFK Novi Sad 1921

"Kanarinci" su već spremili paketiće za najmlađe

 

Klub zatim iznosi i načine učestvovanja u nagradnom konkursu:

- Kako učestvovati? E pa ovako, nacrtajte crtež na temu kluba, fotografišite ga lepo i postavite na vaše otključane instagram ili facebook profile kao instagram/facebook post (ili profile roditelja za one baš male kanarince), a zatim tagujte nas.

Za kraj...

- Crtež koji bude najbolje ocenjen od strane našeg marketing tima zaslužiće mali znak pažnje od strane našeg voljenog kluba. Vaš trud i ljubav prema klubu biće nagrađeni, a vaš crtež će postati deo naše upravne zgrade kao simbol zajedništva i ljubavi prema ovom klubu. Najlepši/najkreativniji crtež ćemo izabrati 30.decembra i istog dana uručiti poklon nagradu.

Osvojite novogodišnji poklon od svog voljenog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading