JESENJI ŠAMPION ANGAŽOVAO NOVOG TRENERA: On garantuje ostvarenje zacrtanih ciljeva - dobro poznato lice preuzima funkciju šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni trener će biti garant ostvarenja klupskih ambicija.

JESENJI ŠAMPION ANGAŽOVAO NOVOG TRENERA: On garantuje ostvarenje zacrtanih ciljeva - dobro poznato lice preuzima funkciju šefa stručnog štaba!

Foto: FK Železnik 1930

Ne tako davno prvi put su se pojavile na mapi srpskog ženskog klupskog fudbala i već sada se može slobodno istaći da su oduševile sportsku javnost.

 

Fudbalerke Železnika 1930 prvi deo sezone u okviru Druge ženske lige Sever okončale su sa stoprocentnim učinkom. U pet prvenstvenih mečeva, popularne "lavice" su zabeležile isto toliko pobeda i u ovom momentu sa maksimalnih 15 bodova drže lidersku poziciju ispred zrenjaninskog Proletera.

I pored navedenih ostvarenja, klub želi da unapredi stručni rad, a u tom cilju angažovan je novi šef stručnog štaba.

U narednom periodu sa klupe će "lavice" predvoditi dobro poznato lice, Vladimir Dobrota.

Reč je o iskusnom treneru koji iza sebe ima iskustvo rada u seniorskim ženskim fudbalskim ekipama i od kojeg se očekuje da nastavi sa rezultatima koji su do sad ostvareni, ali i da doprinese razvoju ekipe koja svakako ima najviše ambicije.

Foto: FK Železnik 1930

Novi trener "lavica" - Vladimir Dobrota

 

Tim povodom rukovodstvo eleznika 1930 se obratilo javnosti saopštenjem:

- Zvanično novi trener "lavica" koji će predvoditi ekipu u prolećnom delu ka osvajanju lige biće svima poznato lice, a to je Vladimir Dobrota. Ekipa mu je jako dobro poznata pošto je i sam bio trener većini naših devojaka pre dve godine dok su nastupale za drugi klub i baš iz tih razloga ovo je najbolji potez kako za devojke tako i za klub. Sa načinom rada su dobro upoznate i znaju šta se od njih zahteva kao i kakve pripreme ih očekuju za nastavak prvenstva.

Novi šef sstručnog štaba priliku za debi na klupi novog kluba imaće u prvom kolu nastavka takmičenja kada će ekipa Železnika 1930 gostovati Miljakovcu. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je minimalnim trijumfom "lavica" rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading