IMAMO MNOGO KVALITETNIJI TIM OD KONKURENATA: Predsednik kluba ne krije ambicije - evo gde vidi ekipu za tri godine! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub ima jasno proklamovane ambicije...

IMAMO MNOGO KVALITETNIJI TIM OD KONKURENATA: Predsednik kluba ne krije ambicije - evo gde vidi ekipu za tri godine! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Planinac 1933

Fudbaleri Planinca 1933 iz Prve Kutine jesenji deo šampionata u okviru Prve niške lige okončali su na vicešampionskoj poziciji sa bodom deficita u odnosu na lidera, ekipu Proletera iz Donje Vrežine.

 

Plavo-beli su tokom 13 prvenstvenih duela zabeležili skor od 11 pobeda, jednog remija (Proleter Donja Vrežina 4:4) i isto toliko poraza (Stevan Nešticki Leskovik 2:3) što im daje za pravo da se u predstojećim mesecima bore za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Centar.

Uoči novogodišnjih praznika, prvi čovek kluba iz Prve Kutine Nikola Petrović je analizirao učinjeno u prethodnim mesecima:

- Jesenji prvak Proleter beži nam za korak. Pružili smo više izvanrednih igara, blistali smo u u gostima protiv Novoselca, ali smo odigrali loše i Leskoviku, zatim protiv Mramora i u derbiju jeseni sa Proleterom. Realno imamo mnogo kvalitetniju ekipu od Donjovrežinaca i ubeđen sam da ćemo na kraju trke da slavimo i da obezbedimo plasman u Zonu Centar.

 

Klub je finansijski stabilan, poseduje odličnu infrastrukturu i samim tim ambicije su jasno proklamovane:

- Zahvalni smo opštini Niška Banja koja nas pomaže. Deo neophodnih finansija obezbeđuju i simpatizeri kluba. Naš cilj je da za tri godine postanemo članovi Srpske lige Istok - istakao je u razgovoru za "Sportski žurnal" predsednik Planinca 1933 Nikola Petrović.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, sportski kolektiv iz Prve Kutine će u prolećnoj premijeri gostovati u Jelašnici, ekipi Rudara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zapazanje

20.12.2023 15:59

Skroman mladic,salje sve pare kevi...